0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Vidrio downlight PSM Lighting

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
569,00 kr

Forventet leveringstid: 7-9 dage
 

Vidrio Downlight. Vidrio downlight leveres med rund base, men kan også leveres med firkantet ramme for en mer pris i de samme farver De fås også med plads til 2 eller 3 downlights i baser som er firkantede. Selv lyset er forskelligt fra andre downlights. Her kommer der lys på loftet, som giver mere fylde af i rummet og det er sa


Læs mere...

* Påkrævede felter

569,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Vidrio Downlight.

Vidrio downlight leveres med rund base, men kan også leveres med firkantet ramme for en mer pris i de samme farver

De fås også med plads til 2 eller 3 downlights i baser som er firkantede.

Selv lyset er forskelligt fra andre downlights.

Her kommer der lys på loftet, som giver mere fylde af i rummet og det er samtidig med at der kommer et kraftig lys nedad p.g.a den målrettede lyskilde.

Kan bruges som grundbelysning  i alle rum.

Denne lampe kræver sikring over lampen, dette gøres med sikrinsbokse.

Installationen og regler vedr. montering af downlight er den samme om du bruger sparepære, halogenpære eller LED pære. 

Dette er en 12V og kræver tilslutning til en transformer eller driver afhængig af om du bruger halogen pære eller retrofit LED pære.

Vidrio kan på forespørgsel også fås med en GU10 fatning til 230V.

Der vil så være en mere pris på dette.

Fordelen ved stadig at vælge dette produkt og bruge en retrofit LED pære er at når pære ryger, så skifter du nemt pæren.

Dette gøres uden problemer med at hele lampen skal skiftes ud eller at noget dele ikke kan fås som på visse integrerede LED amaraturer.

Kontakt os hvis du har nogle spørsmål til dette produkt.

 

Specifikationer


Standard farver: hvid - sort - metal grå - børstet alu - antracite - messing - mat messing - rustfrit stål - lakeret rustfrit stål - krom - sort krom - bronze

Glas: hvid satineret,

Glas mål: Ø 50 mm / højde 84 mm

Fatning: GU5,3 max 50W

Hulmål: 80 mm

Ydre diameter: 89 mm

Dybde: 75 mm

Priser fra 558,- til 1024,- pr. stk afhænger af overflade behandling.  

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.