0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Trilly udendørs pendel Martinelli Luce

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
1.599,00 kr

Forventet leveringstid: 2-3 uger
 

Trilly udendørs pendel Martinelli Luce   Trilly udendørs pendel fra producenten, Martinelli Luce. Designet af Emiliana Martinelli 2011. En udendørs pendel i hård hvid plast med en orange ledning med stikprop. Ledningen er 5 meter. Pendlen fås i 2 størrelser: Ø 27 cm og Ø 45 cm. Den er IP54 klassificeret.... Læs mere om Trilly udendørs pendel Martinelli Luce.

1.599,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Trilly udendørs pendel Martinelli Luce

 

Trilly udendørs pendel fra producenten, Martinelli Luce.

Designet af Emiliana Martinelli 2011.

En udendørs pendel i hård hvid plast med en orange ledning med stikprop. Ledningen er 5 meter.

Pendlen fås i 2 størrelser: Ø 27 cm og Ø 45 cm.

Den er IP54 klassificeret.

En fantastisk lampe til brug ved havefester, en hyggelig aften på terassen. Som hygge belysning på græsplænen, op langs stien til hoveddøren

eller som velkomstlys foran hoveddøren. Der er uendelig muligheder.

Pendlen har et ergonomisk håndtag hvilke også gør den velegnet til eksempelvis at hænge op i et træ eller på en knage/krog i entreen etc.

Pendlen kan også bruges indendørs, her både som pendel,bordlampe eller sågar som væglampe hvis man hænger den på en krog i dens håndtag.

Kontakt os gerne for mere information på mobil: 61652882 eller mail: lamper4u@mail.dk

 

Specifikationer


Diameter: Ø 27 cm og 45 cm

Farve: hvid plast

Ledning med stikprop i orange. 5 meter

Højde: 36 cm og 50 cm

E27 max 5W til den lille og E27 max 15W til den store

IP54

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.