Gebyrfri betaling
14 dages fortrydelsesret
Kørende lyskonsulent til din foretrukne adresse
Se lamperne i vores store showroom i Hørsholm
Fri fragt på alle ordrer over 495 kr.
Telefontid 9:00-20:00 Ring på 61652882

Spider pendel studio italia design

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!

Pris: 2.299,00 kr

Special Price 1.839,20 kr

På lager: Lagerstatus: Forventet levering: 3-5 dage

Spider SO1 pendel Studio Italia Design. Spider fra studio italia design. genialt hvis du ikke ved hvad du skal sætte op af lys, her er så løsninger du, køb og byg på efter behov. Ledningen er 4 meter på pendlen og tilsluttes i basen  som placeres midt i rummet og er hvid og herfra trækker du ledningen fra pendlen hen over loftet... Læs mere om Spider pendel studio italia design

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper4U.

For Henrik og resten af holdet hos Lamper4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper4U sidder klar til at hjælpe dig.


Kunderne siger
Lamper4u Testimonial

Julian Guldberg

Det er sjældent man møder en forretning hvor de går så meget op i rådgivning som hos Lamper4u.dk. Jeg har før handlet hos andre online lampe forretninger og blev meget positivt overrasket da jeg blev ringet op af en belysningskonsulent. Han spurgte ind til hvor vores pendle skulle hænge. Jeg havde valgt en for kraftig pære (100W) i forhold til pendlen skulle hænge over vores spisebord og skabe stemning. Tak for en god oplevelse.30. juli 2017
Lamper4u Testimonial

Kristian W. Iversen

Jeg købte en stor ordre lamper, som skulle sendes over flere omgange, og da de ikke skulle sættes op med det samme, har kasserne været uåbnet i et stykke tid, indtil de skulle monteres. Jeg har fået noget nær den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet online, og vil varmt anbefale Lamper4u til alle, og handler der gerne igen, næste gang jeg har behov for nye lamper. Fantastisk service og hurtig responstid!10. november 2016

Spider SO1 pendel Studio Italia Design.

Spider fra studio italia design. genialt hvis du ikke ved hvad du skal sætte op af lys, her er så løsninger du, køb og byg på efter behov.

Ledningen er 4 meter på pendlen og tilsluttes i basen  som placeres midt i rummet og er hvid og herfra trækker du ledningen fra pendlen hen over loftet til Loft ophænget og placerer øjet, som så kan vippes i 90 grader og pege lyset på din vægge, malerier, hen over spisebordet, ned ved siden af fritstående lænestol til læselys, henover spisebordet osv.

Pendelhovedet kan fås i hvid , krom, guld eller rosa guld. Lyset er 12W LED, 2700K 800 lumen Ra 90 og kan lysdæmpes med den rigtige lysdæmper.


Yderligere information

Lysretning Nej
Størrelse Nej
Specifikationer

Baldakin / roset farve: hvid 

Pendel hoved Ø 12 cm

Pendel ledning 4 meter

Lyskilde 12W 230V 2700K 800Lumen Ra 90 (dæmpbar)

Pendel farve hvid, krom, guld eller rosa guld

IP20

Husk at vælge den rigtige baldakin/roset, der passer til antal lamper man køber (1 - 2 - 6 - 28 pendler) 

Hvis du vælger en pendel og den skal hænge lige ned fra midten af loft rosetten så skal du ikke vælge en loft ophæng men hvis pendlen skal hænge i giurlande eller du har valgt flere pendler så skal du huske at vælge loft ophæng til lampen.


Følg med på Instagram