0

Sengelamper og lamper til soveværelset

Sorter faldende FILTER
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende FILTER
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hos Lamper 4U har vi et stort udvalg af sengelamper til soveværelset og belysning generelt til d

Belysning til soveværelset

Mange af os, har brug for et hyggeligt læselys, når vi ligger nyder de sidste stunder inden dagen går på held og vi glider over i drømmeland. Et hyggeligt læselys kan også give morgenen en blidere begyndelse, eller gøre de dage en tand bedre, hvor du bare bliver under dynen hele dagen.

En tredjedel af vores liv går med gøremål i soveværelset, de fleste af disse er, som regel for at sove, på trods af dette er det stadig vigtigt og nødvendigt med den rigtige belysning.

Den rigtige belysning hjælper dig fx. når du skal læse, gøre rent, nyde kunst og billeder på væggene, eller finde tøj frem fra de rigtige skuffer og skabe.

Valget af belysning kan derfor strække sig fra alt indenfor sengelamper, væglamper, indbygget lys, og lys over skabene med justerbare spots. Alle disse muligheder er gode og nødvendige, til at gøre timerne brugt i soveværelset nemme og til en leg.

Når du vælger lamper, er det vigtigt du vælger nogle hvor lampeskærmene der fordeler lyset korrekt, til det formål som er tiltænkt belysningen. Udover dette praktiske hensyn, skal du også tænke designet ind, så lampen passer, både til udtrykket, indretning og stilen i rummet, men også generelt i dit hus.


Væglamper til soveværelset

Væglamper i soveværelset kan have flere funktionaliteter, fx. som læselamper eller stemning/hygge-belysning. Hvis du ønsker at væglampen skal anvende som læselampe, anbefaler vi at du køber en med tæt afskærmning, der giver et mere fokuseret lys.

Denne form for læselampe vil give et godt læselys og genere din sovekammerat mindst muligt.

Hvor højt du placerer sengelampen, afgører hvilken anvendelse, denne skal have. Desto højere du placerer den, desto større vil spredning af lyset, fra lampen være.

En generel tommelfingerregel, du kan benytte, er, at hænge lampen ca. en meter fra gulvet. Har du en meget høj sengegavl, bør højden ligeledes justeres. Hvilket også gør sig gældende hvis du har en elevationsseng.

Særligt til elevationssenge, vil lamper med knæk være de bedst anvendelige. Disse kan nemlig løbende justeres til sengens højde.


Fede lamper til soveværelset

Leder du efter nogle rigtig fede lamper til dit soveværelse, så vil vi anbefale, at du tager et kig på følgende lamper:

Tolomeo Mini alu. sort hvid væglampe E27 Artemide, er en væglampe designet af den italienske designer Michele De Lucchi. Han har designet denne lampe, i klassisk italiensk design, med en høj grad af inspiration fra det nordiske vi kender fra arkitektlampen (designet af nordmanden Jac Jacobsen). Det er en lampe der med sin bøjelige arm og fremadrettede lys, er ideel som sengelampe, eller alternativt til læselampe på kontoret eller i stuen.

String W1 LED væglampe rotaliana, er en LED væglampe, som kan lysdæmpes eller tænde og slukke ved et enkelt tryk. Den fås i tre farver; orange, sort eller silver. Denne lampe er designet af Dante Donegani og Giovanni Lauda, begge kendt for at lave italienske kvalitetslamper i smukt design.

Romeo Babe Soft W væglampe flos, er designet af den franske designer Phillippe Starck. Væglampen er skabt i råhvid silke med matteret inderskærm, hvilket giver den et afdæmpet stilrent design.

Original 1227 brass Anglepoise væglampe er designet af George Carwardine for lampevirksomheden Angelpoise. Det er en lampe der er god som læselampe ved sengen, men kan også bruge mere allround. Den kan derfor også være en god lyskilde andre steder i boligen, fx til malerier eller oplysning af vægge. Den fås i farverne sort, grå og blå og har en snoet stofledning i toppen.

Jieldé signal SI 331 m/2 arme á 30 cm væglampe er en væglampe, til det kreative soveværelse, hvor der er livlige farver. Lampen fås i 46 forskellige farver og har 3 justeringspunkter, hvilket giver den mere alsidige anvendelsesmuligheder.


Loftlampe soveværelse

En loftslampe til soveværelset, er med til at lyse rummet op og skabe en hyggelig atmosfære. Loftslamper kommer også i mange størrelser, udformning og designs, med mange forskellige funktionaliteter.

De tre som er blandt de mest populære hos vores kunder er:

Ariette væglampe loftlampe flos er en væglampe med en stof-skærm, der fås i flere størrelser. Lampen, når den lysdæmpes, fremstår som en stjerne på himlen, der er med til at skabe en fantastisk stemning. Det er en alsidig lampe, der passer til de fleste soveværelser, og med en E27-fatning, er du fritstillet til at vælge den lyskilde du foretrækker.

Muse 120 væglampe loftlampe axo En lampe man lægger mærke til, på grund af den meget enkle og bløde form. Den kan fås i flere størrelser Ø 40, 60, 80 og 120 cm og den fås med 10 forskellige ensfarvede stof og en multi color, som vi personligt synes er den smukkeste. Det specielle med stoffet, udover farverne, er, at det er til at krænge af og vaske, hvilket også gør det nemt at skifte farve.

Plafonet 02 fonda europa loftlampe bover fås i tre størrelser Ø 43, 60, 95 cm og er lidt en klassiker, at se på, med sit stof, som er foldet lag på lag og det matte glas i bunden som fordeler et fint lys nedad. Stoffet fås i forskellige farver hvid, creme, sort, rødt eller i en helt klassisk glat bomuld.


Få professionel vejledning gratis

Vi ved vores sortiment er stort, med mange valg og sammensætningsmuligheder, så ønsker du en helstøbt løsning, kan vi vejlede dig korrekt og professionelt.

Sammen finder vi frem til den designserie, der matcher dit hjem og/eller soveværelse. I visse tilfælde kan et mix af forskellige designserier også være en fordel, både i forhold til budget, men også i forhold til indretning.

Således får du en helstøbt løsning hvor både bord-, gulv-, væg- og loftslamper matcher din indretning.

Det eneste du skal gøre er, at ringe på 61652882 eller skrive en mail til lamper4U@outlook.dk.