0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Puzzle Round væg loftlampe Studio Italia Design

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
2.399,00 kr

2.399,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Puzzle round væglampe.

Puzzle round væg loftlampe fra Studio Italia Design.

Smart designet væglampe bygget op med en eller to flade plader i runde hvor der sidder en 17W LED i og lyser i en retning. Det elegante ved væglampen er at man kan forskyde det en eller de to hoveder nedad så man kan opnå et indirekte lys opad væggen og op på loftet hvis man monterer den på loftet

Lampen er designet af Studio Italia DesigAndrea Tosetto for det kendte Studio Italia Design

Lampen er lavet i aluminium og glas.

Vægdåsen og armene er altid blank krom, men hovederne fås i farvene hvid, sort eller krom, blank guld eller rød guld for en merpris på 300 kr.,

Der sidder en integreret 2 x 17W LED, som har en styrke på 1700 Lumen afhængig af om man vælger 2700 kelvin og 1800 Lumen i 3000 kelvin og med en Cri 92. LEDén er dæmpbar med den korrekte lysdæmper. 

Lampen er særdeles velegnet til det dejlige grundbeblysning i form af indirekte lys i et køkken eller gangbelysning eller i stuen i huset eller til kontorer.

 

 

Specifikationer


Farver hvid, bronze

Med et hoved: bredde 19 cm, Dybde 7,5 cm,

Med to hoveder: bredde 37,5 cm, Dybde 11,5

Vægbasen er Ø 8 cm

Fatning 1 x 17W LED 230V 2700K eller 3000K (mere hvid i lyset) som leverer 170

 
 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.