Kollektion: Slamp

114 produkter

Selskabet af indretningslys Slamp, transformerer sine materialer til "indretning" takket være sin sofistikerede produktive teknologi. Det vælger de bedst mulige fysiske og tekniske materialer til sin lamper: naturlæder, prestige fyldt træ, Swarovski ® krystaller, anodiseret messing, stål, skinnende finish i rustfritstål.
Materialerne, der kendetegner Slamp designernes lamper er: Opalflex ® Cristalflex ® Steelflex ®. Opalflex ®

Opalflex ®
Eksklusivt materiale, som kan genvindes og patenteret anvendes til at fremstille Slamp lamper. Lysende, opaliserende og så attraktive som glas, alsidig og ubrydeligt som plastic, er det patenteret og produceres udelukkende til den indvendige belysning selskab Slamp. Opalflex ® er en helt original blanding af polymerer og særlige tilsætningsstoffer med unikke egenskaber til lys.

Cristalflex ®
Gennemsigtigt materiale udviklet og produceret af Bayer Vivak ®. Som strålende som glas, kan lette og alsidige som kun moderne materialer. Lamperne er derfor lys og har et karakteristisk moderne touch.

Steelflex ®
Steelflex ® er et innovativt materiale med en perfekt reflekterende overflade. Et spejl der udmærker sig for sin fleksibilitet, en kvalitet, der er absolut nødvendig for alle Slamp pladematerialer, så at skabe særlige lamper i perfekt moderne stil.

___________________________________________________________________________________________

Køb dine SLAMP lamper hos Lamper4U - Din personlige lampebutik. Se udvalget her.

___________________________________________________________________________________________

Produktet
Slamp bruger de bedste tekniske og naturlige materialer til at lave sine lamper og kreationer i: ægte læder, natur læder, ægte træ, Swarovski ® krystaller, Opalflex ® Cristalflex ® Steelflex ®.

Kvalitetskontrol
Hver lampe bliver tjekket, behandles og kontrolleres i alle faser af dens gøren for at opretholde alle de egenskaber, kvalitet og succes, der kendetegner SLAMP lamper og kreationer til indendørsbelysning.

Kvalifiseret Personale
Produktionens afdeling er overladt til kvalificerede operatører, som er udvalgt på grundlag af deres kompetence.

Pakning
Der lægges stor opmærksomhed på emballering af SLAMP lamper, både i form af præsentation, samt for modstand og håndterbarhed.

___________________________________________________________________________________________


Se Slamp 2017 katalog her:

Slamp 2017 katalog