0

Alle Occhio lamper

Occhio er et Tysk firma, som blev startet af Axel Maise. De har slået sig godt fast her i Danmark på grund af sine flotte designede lamper, som er udviklet til at kunne bruges over alt i hjemmet eller erhverv.

Under udvikling af Occhio, var det specielt viktigt at få fleksibilitet og perfekt funktionalitet til at harmonere. Det intelligente samlingssystem, gør det muligt at udskifte hoveder, med deres forskellige karakteristika, meget hurtigt. Forskellige længder sammen med drejbare krope gør det muligt at få det optimale lys i rummet. Nye teknologier, som specielt fremstillede optiklinser, opfylder betingelsen for en blændfri fordeling af lyset. 

Occhio har selvfølgelig bevæget sig in på LED markedet og har lagt sig i spidsen med deres Ra 97 LED og med den inferød pirsensor styring gjort at deres produkter ligger i toppen af det lækre og nyeste indenfor belysning.

Lamperne kan ses i vores showroom i Hørsholm ellers ring så forklarer vi gerne hvad der skal til for at få dette Rolls Royce lys telf. 61652882