0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Azimut Bipro 360 væglampe bordlampe loftlampe spot

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
3.095,00 kr

Forventet leveringstid: 14 dage
 

Azimut Bipro væglampe bordlampe loftlampe spot Azimut Bipro kan bruges som dobbelt væglampe, bordlampe, loftlampe og giver en spot effekt på et fokuceret sted. Designeren er Christian Girard og han har med to runde metalflader og en magnet i mellem de runde former skabt en lampe som kan justeres lyset 360 grader rundt på de runde buer med to hoveder, så der er mulighed for at pege lyset hen hvor man ønsker det.... Læs mere om Azimut Bipro 360 væglampe bordlampe loftlampe spot.

3.095,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Azimut Bipro væglampe bordlampe loftlampe spot

Azimut Bipro kan bruges som dobbelt væglampe, bordlampe, loftlampe og giver en spot effekt på et fokuceret sted.

Designeren er Christian Girard og han har med to runde metalflader og en magnet i mellem de runde former skabt en lampe som kan justeres lyset 360 grader rundt på de runde buer med to hoveder, så der er mulighed for at pege lyset hen hvor man ønsker det.

Lyskilden er en 2 x 12W halogen lyskilde, som kan fås i forskellige spredninger 8, 24 og 45 graders spredninger så der er mulighed for at lave sin lyskegle mindre eller større alt efter hvilken spredning man vælger. lysstyrken kan være 30, 35, 45 eller 50W som maximum.

Azimut lampen fås også i en touch version Azimut Touch eller med en bilpærer Azimut 1969 eller Azimut Original eller med to hoveder Azimut MonoPro.

Super minimalistisk og funktionel lampe, som kan bruges til skabe flot stemningslys til de fleste opgaver i huset.

 

Specifikationer


Fatning: QR111 Maksimum: 2 x 50 watt

Farve mat sort, mat hvid, mat grå eller krom

Højde: 18,5 cm

Diameter: 13 cm

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.