Follow Me lampe

Follow Me lampe

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Follow Me LED bordlampe Marset

Pris: 1.185,00 kr

Special Price 948,00 kr

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Follow Me lampe designet af Inma Bermúdez, 2014

Smart lille bordlampe fra Marset på 28,8 cm højde og diameter på 12,3 cm, som kan medbringes de fleste steder og erstatter fint et starinlys.

På grund af dets materiale kan den bruges både til inde og udendørs. Skærmen, som kan vippes lidt på skrå samt foden, er fremstillet i mat hvid polycarbonat kombineret med et let håndtag i lys egetræ.

Tænd/sluk knappen er lavet i messing og der er monteret USB stik så lampen kan oplades via den stationære eller bærbare computer. Der følger også et 230V netstik til en konverntionel stikkontakt, hvor lampen selvfølgelig bare virker som en almindelig bordlampe med ledning.

Follow Me er IP20 og er perfekt til en hyggelig aften på terrassen, på en cafe udendørs eller sammen med børnene i teltet.

Follow Me bordlampens LED pærer har tre styrker og kan kører på genopladelig batteri som sidder i foden af bordlampen. Den kan være tændt i maximum 20 timer på laveste styrke, 10 timer på halv styrke og 5 timer på fuld styrke. For at lade batteriet fuldt op tager det 10 timer.

LED lyskilden er en 3,2 watt i warm hvid 2700 farve, som yder 240 Lumen hvilket svarer til en styrke fra en 20 watts pærer. Lyset fra Follow Me bordlampen er det vi kalder diffust lys, altså lys i alle retninger. LED Lyskilden kan ikke udskiftes.

Inma Bermúdez kom på ideen med lampen da hun på sin egen gård i Spanien så sine høns sidde og sove i træerne. De hvide høns lyste ligesom lidt op som små lanterner.

Man kan også henledes til tanken om de syv små dværge der kommer hjem efter en lang arbejdsdag i minen med deres minelamper.

Lampen blev hædret i 2016 med en Red Dot Award pris, som gives for et design som er unikt, specielt og usædvanligt.

Gratis fragt

på alle ordrer

Gavekort

Giv den perfekte gave

Daglige tilbud

Kom tilbage hver dag, for at se de nye tilbud

Telefon tid mellem 09:00 og 20:00

Ring: 61652882