Montering af lamper

 

Montering af lamper er ikke altid helt lige til, derfor hjælper vi jer gerne med råd og vejledning til installation af jeres nye lampe/lamper.

Vi har også et tæt samarbejde med elektrikere som er eksperter i at montere eksklusive lamper og som ved hvilke høje krav Lamper 4U har med hensyn til, at du som kunde får den bedste løsning.

Vi giver gerne et tilbud på køb af lamper samt montering. På denne måde slipper du/I for at skulle have flere ind over jeres lys projekt. Lamper 4U sørger for kontakt til elektriker og kommer, hvor det er nødvendigt, med ud og viser elektrikeren hvor lamperne skal placeres.

Vælger du/I jeres egen elektriker står vi selvfølgelig stadig til jeres rådighed med vejledning til jer eller direkte til jeres elektriker.

Du/I skal også være opmærksom på, at nogle lamper kræver mere end én person til montering af lampen. Dette specielt ved store lysekroner eller ved ledningsføring gennem flere etager (for eksempel fra loft til stue).

Kontakt os gerne for mere information på tlf 61652882 eller mail: lamper4u@mail.dk. Vi står også til rådighed i vores showroom i Hørsholm.