0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Møbelspot EVO1-12V m/u påbygningsring

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
202,00 kr

Forventet leveringstid: 1-3 dage
 

Møbelspot EVO1-12V LED Ra97 2700K m/u påbygningskrave. I gamle dage havde vi en møbelspot i halogen hvor vi havde alle farver i lyset i dag har vi det næstbedste, stadig en flad møbelsspot bare med en LED i. Fordelen er at LEDen kan tåle slag , hvor de gamle halogener ikke var glade for de små stød der kom hver gang vi &arin


Læs mere...

* Påkrævede felter

202,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Møbelspot EVO1-12V LED Ra97 2700K m/u påbygningskrave.

I gamle dage havde vi en møbelspot i halogen hvor vi havde alle farver i lyset i dag har vi det næstbedste, stadig en flad møbelsspot bare med en LED i. Fordelen er at LEDen kan tåle slag , hvor de gamle halogener ikke var glade for de små stød der kom hver gang vi åbnede og lukkede skabene det gik ud over levetiden på pærene.

Det næste er at LEDen har en parabol eller linse foran pæren, som gør at man ikke riskerer en blænding fra lyskilden, som man godt kunne få på halogenen, samt levetiden er væsentlig længere på LEDen. ca 50000 timer.

Hvids man ikke kan bygge møbelsspotten op i skabet findes der en påbygningsring som man også kunne få til halogen udgaven. Den bruges så hvis spoten ikke kan bygges ind i køkkenskabet eller hylden. Her vil man så have en synlig installation.

Møbelspotten leveres exklusiv driver. Driveren købes ved siden af og kan trække fra 1-4 stk spot. så hvis man skal have flere end fem møbelspot så skal man købe en ekstra driver.

LEDen har den bedste farvegengivelse på markedet lige nu en Ra95 2700K 200lm som svare til en gammeldags 25W med en 60 gr. spredning og så er den dæmpbar hvis man vælger vores dæmpbare driveren på en alm. LK lysdæmper.

Møbelsspot farverne er hvid, sort eller børstet stål.

Denne lampe kræver en driver ligesom en gammeldags 12V installation

Der skal gerne monteres minimum en pr 40-50 cm for at give tilstrækkeligt lys.

For råd og vejledning til sammensætning, kontakt os på telf 61652882 eller lamper4u@outlook.dk

 

Specifikationer


Lyskilde: 2,8W, Ra 97, 2700K, 260lm dæmpbar 5

0000 levetimer

Farve: hvid, sort, børstet stål.

Udskæringsmål Ø55 mm

Indbygnings mål: Højde 17 mm, Ø:55

udvendige mål Ø 68 mm

Mål for påbygning ring: Højde: 16mm Ø 69mm

Leveres med 2 meter ledning m/ stik.

IP54

Der ydes 5 års garanti på lampen

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.