0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Mini-kanon væglampe ABC lys

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
2.995,00 kr

Forventet leveringstid: 3 uger
 

Mini kanon væg loftlampe. Mini-kanonen civiliserer lyset fra almindelige cool-beam pærer, således at de kan bruges overalt, hvor kvalitets-effektlys er ønskeligt. Lampen giver en smal stråle med koncentreret lys, men er iøvrigt velegnet til at hænge højt, da den ikke blænder. NYHED ! Denne lampe kan fås med ny ACL-dioden (RA 98, 500-600 lux, forbrug 10+2W) og driveren skal ku... Læs mere om Mini-kanon væglampe ABC lys.

* Påkrævede felter

2.995,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Mini kanon væg loftlampe.

Mini-kanonen civiliserer lyset fra almindelige cool-beam pærer, således at de kan bruges overalt, hvor kvalitets-effektlys er ønskeligt.

Lampen giver en smal stråle med koncentreret lys, men er iøvrigt velegnet til at hænge højt, da den ikke blænder.

NYHED ! Denne lampe kan fås med ny ACL-dioden (RA 98, 500-600 lux, forbrug 10+2W) og driveren skal kunne skjules f.eks. på loftet.

 

Specifikationer


Fatning GY6,35 Max 35 watt 12V eller GU10 max 35W 230V

Materialer Stål

Farve(r) Hvid, sort, grafitgrå

Højde 10,7 cm

Arm 10 cm

Diameter 5,5 cm

Husk hvis der vælges 12V skal der monteres en extern transformer.

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.