David Super Light

1 til 50 ud af 53

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Brutus 120 pullert david superlight

7.119,00 kr

Brutus 60 pullert david superlight

6.619,00 kr

Buster 120 pullert david superlight

6.188,00 kr

Buster 70 pullert david superlight

5.938,00 kr

Emil pullert david super light

8.112,00 kr

Erik LED væglampe david super light

3.119,00 kr

Felix Bedlamper david super light

2.281,00 kr

Fix bedlampe David Super Light

2.281,00 kr
Salg Fjong væglampe i sort david superlight

Fjong udendørs væglampe david super light

Pris: 1.665,00 kr

Special Price 1.390,00 kr

Hubert pullert David Super Light

4.238,00 kr

Ingolf LED væg david super light

7.994,00 kr

Jonas park pullert David Super Light

2.275,00 kr

Samsonmini væglampe david superlight

1.619,00 kr

Thomas pullert David Super Light

2.738,00 kr

1 til 50 ud af 53

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

David Super-Light A/S blev grundlagt i 1970 af Mogens Davidsen, og er idag en af de førende danske producenter af udendørs belysning.

Firmaet er beliggende i Gl. Rye, en lille landsby mellem Silkeborg og Skanderborg. Området byder på en fantastisk natur med skove, søer, bakker og dale, og mon ikke de fleste kender den storslåede udsigt fra himmelbjerget, som er beliggende ved Gl. Rye.

Kvalitet er den røde tråd i David's produktprogram. Vore udendørslamper er produceret i solide materialer, hvadenten De vælger varmgalvaniseret stål, massiv kobber, massiv messing, rustfri stål eller pulverlakeret. De kan finde en nærmere beskrivelse af de mange udførelser andetsteds på denne hjemmeside.

Fleksibilitet er vores andet slagord. Alle modeller bliver produceret på fabrikken i Gl. Rye, og vi er således fleksible hvad angår Deres ønsker. Har De en forespørgsel på en speciel udførelse, vil vi meget gerne kigge på mulighederne, Vores smedeværksted er specialister når det gælder specieludførelser, tilretninger og andre lignende opgaver.

Derudover har vi eget pulverlakeringsanlæg, så hvis De har behov for lamper i en speciel farve (f.eks. firmafarve) så kan vi også være behjælpelig på dette punkt.

Innovation er bestemt ikke et fremmedord for os, men derimod vores hverdag. Vi beskæftiger os løbende med udvikling og tilpasning af nye ideer til markedets krav. Vi er leveringsdygtige i adskillige typer lyskilder, og kan således tilpasse vores produkter til mange forskelligartede projekter. Der foregår hos David Super-Light A/S en intens indsats for at tilgodese de mange ønsker vi dagligt præsenteres for.

Filosofien bag David's produkter er nytænkning. Vi bestræber os i høj grad på at være markedsførende hvad angår design og fleksibilitet. Vores designere har gennem årene skabt en serie af produkter, som alle vil kunne genkende som en ægte David-lampe, derudover har vi i de seneste år udviklet endnu en række spændende nye produkter som markedsføres under lampeserien David-Modern.

Søg ikke videre. Vi er overbeviste om at De blandt alle vore mange produkter vil kunne finde en model, som netop passer til Deres ønsker. Vi ser frem til at høre fra Dem hvis De skulle have spørgsmål og ønsker Dem en god tur rundt blandt vore lamper.

Mærker

Gratis fragt

på ordre over 2000 kr

Gavekort

Giv den perfekte gave

Daglige tilbud

Kom tilbage hver dag, for at se de nye tilbud