0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Lui downlight Fabbian

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
1.151,00 kr

Forventet leveringstid: 9-15 dage
 

Lui downlight Fabbian   Designet af Pamio Design- Luca Scacchetti i 1999. Efter at have studeret flere forskellige former omhyggeligt, lykkes det Pamio Design at opnå en bred vifte af indbyggede armaraturer, som både var funktioneller og smukke på samme tid. Designeren ønskede at, tilføje et strejf af elegance til de sæ


Læs mere...

* Påkrævede felter

1.151,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Lui downlight Fabbian

 

Designet af Pamio Design- Luca Scacchetti i 1999.

Efter at have studeret flere forskellige former omhyggeligt, lykkes det Pamio Design at opnå en bred vifte af indbyggede armaraturer, som både var funktioneller og smukke på samme tid.

Designeren ønskede at, tilføje et strejf af elegance til de sædvanlige sænket spotslights/downlights, hvilke gør dem mindre kolde og tekniske.

Resultatet blev en række af små perler af lys, som forbedre loftet i et hvert hjem og skaber en elegant og unik atsmofære.

Lui semi forsænket downlight har en firkantet form som er omhyggelig designet i alle detaljer.

Sprederen er i gennemsigtig krystal, froste på indersiden eller med en stål ring.

Downlight'en fås med lyskilderne:

halogen GU10 (230V) 

Halogen GU5,3 (12V)

integreret LED-pære.

Dens rene og enkle linjer gør den velegnet til hjemmet, arbejdspladsen, kontoret eller i det offentlige rum.

Kontakt os gerne for mere information på tlf 61652882 eller mail: lamper4U@outlook.dk.

 

 

 

Specifikationer


Fatning: max 1 x 50W GU 5,3 12V eller 1 x 50W GU10 230V / LED

Hulmål: 10 cm

Dybde 10,5 cm

Glas dimension 11,5 cm x11,5 cm

Højde: 3 cm

Denne model fås i 12V, 230V eller integreret LED

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.