0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Lounge Gun Gulvlampe - Guld

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!

Pris: 30.200,00 kr

Special Price 21.969,00 kr

Forventet leveringstid: 3-5 dage
 

Lounge Gun Gulvlampe guld. Designeren Phillippe Starck designede i 2005 Lounge Gun gulvlampe fra FLOS, med inspireret af et Kalashnikov AK47 gevær. Det blev en demonstration fra Phillippe Stark om at det ikke er våbene i verden, der skabe krige, men konflikterne mellem mennesker. Idag går 20% af FLOS' omsætning fra Guns-serien til organisat


Læs mere...

Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Lounge Gun Gulvlampe guld.

Designeren Phillippe Starck designede i 2005 Lounge Gun gulvlampe fra FLOS, med inspireret af et Kalashnikov AK47 gevær.

Det blev en demonstration fra Phillippe Stark om at det ikke er våbene i verden, der skabe krige, men konflikterne mellem mennesker.

Idag går 20% af FLOS' omsætning fra Guns-serien til organisationen Frères del Hommes Europe Association, der donerer til velgørende formål verden over, med henblik på at bedre børns vilkår.

Lounge Gun fremstilles i 18k. lakeret guld og med sort skærm eller i galvaniseret krom og hvid skærm.

Inkl. 4-trins lys dæmper.

Guns-serien findes også i bordlampe - samt en bedside model.

 

Specifikationer


Fatning E27 Halolux

Farve krom - guld

Maksimum 1x150 W

Højde 169,4 cm

Fod (diameter) 43 cm

Skærm (diameter) 56 cm

Skærm (højde) 42,5 cm

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.