Gebyrfri betaling
14 dages fortrydelsesret
Kørende lyskonsulent til din foretrukne adresse
Se lamperne i vores store showroom i Hørsholm
Fri fragt på alle ordrer over 495 kr.
Telefontid 9:00-20:00 Ring på 61652882

Lilith S pendel Leucos

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
2.895,00 kr

På lager: Lagerstatus: Forventet levering: 14 dage

Lilith S pendel. Lilith S pendel er designet af Studio Alteam. En 10 cm høj skærm er tæt betrukket med farvede bomuldstråde, hvilket giver lampen et elegant let udtryk. Lampen har en satineret glasplade i bunden og er åben foroven. Dens styrke er at den ikke blænder ud til siderne og kan bruges til over spiseborde eller h&ae... Læs mere om Lilith S pendel Leucos

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper4U.

For Henrik og resten af holdet hos Lamper4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper4U sidder klar til at hjælpe dig.


Kunderne siger
Lamper4u Testimonial

Julian Guldberg

Det er sjældent man møder en forretning hvor de går så meget op i rådgivning som hos Lamper4u.dk. Jeg har før handlet hos andre online lampe forretninger og blev meget positivt overrasket da jeg blev ringet op af en belysningskonsulent. Han spurgte ind til hvor vores pendle skulle hænge. Jeg havde valgt en for kraftig pære (100W) i forhold til pendlen skulle hænge over vores spisebord og skabe stemning. Tak for en god oplevelse.30. juli 2017
Lamper4u Testimonial

Kristian W. Iversen

Jeg købte en stor ordre lamper, som skulle sendes over flere omgange, og da de ikke skulle sættes op med det samme, har kasserne været uåbnet i et stykke tid, indtil de skulle monteres. Jeg har fået noget nær den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet online, og vil varmt anbefale Lamper4u til alle, og handler der gerne igen, næste gang jeg har behov for nye lamper. Fantastisk service og hurtig responstid!10. november 2016

Lilith S pendel.

Lilith S pendel er designet af Studio Alteam.

En 10 cm høj skærm er tæt betrukket med farvede bomuldstråde, hvilket giver lampen et elegant let udtryk.

Lampen har en satineret glasplade i bunden og er åben foroven.

Dens styrke er at den ikke blænder ud til siderne og kan bruges til over spiseborde eller hænge højt tæt under loft og giver en fantastisk god grundbelysning.

Størrelserne er i diameter 40 cm, 55 cm eller 70 cm

Lyset er fra den lille version 3 x 40W, 4 x 75W og den store hele 6 x 75W og der kan med fordel bruges LED lyskilder, men ligegyldigt hvad du sætter i så er der mulighed for at lyse godt igennem med denne pendel.

Den fås i en anden pendel, som er byggel lidt op som et tårn og i væglampe, bordlampe og i de samme størrelser og farver i en loftlamper.


Yderligere information

Lysretning Ned / Opad
Størrelse Ikke tilgængelig
Specifikationer

Farver hvid, sølv, sort og rød og mokka

Diameteri 40, 55 og 70 cm diameter. 

Højde 10 cm

Lyskilde: 3 x 60W E14 - 4 x 75W E27 - 6 x 75W E27

Loft roset i børstet alu.


Følg med på Instagram