0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Lilith S pendel Leucos

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
2.495,00 kr

Forventet leveringstid: 14 dage
 

Lilith S pendel. Lilith S pendel er designet af Studio Alteam. En 10 cm høj skærm er tæt betrukket med farvede bomuldstråde, hvilket giver lampen et elegant let udtryk. Lampen har en satineret glasplade i bunden og er åben foroven. Dens styrke er at den ikke blænder ud til siderne og kan bruges til over spiseborde eller h&ae


Læs mere...

* Påkrævede felter

2.495,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Lilith S pendel.

Lilith S pendel er designet af Studio Alteam.

En 10 cm høj skærm er tæt betrukket med farvede bomuldstråde, hvilket giver lampen et elegant let udtryk.

Lampen har en satineret glasplade i bunden og er åben foroven.

Dens styrke er at den ikke blænder ud til siderne og kan bruges til over spiseborde eller hænge højt tæt under loft og giver en fantastisk god grundbelysning.

Størrelserne er i diameter 40 cm, 55 cm eller 70 cm

Lyset er fra den lille version 3 x 40W, 4 x 75W og den store hele 6 x 75W og der kan med fordel bruges LED lyskilder, men ligegyldigt hvad du sætter i så er der mulighed for at lyse godt igennem med denne pendel.

Den fås i en anden pendel, som er byggel lidt op som et tårn og i væglampe, bordlampe og i de samme størrelser og farver i en loftlamper.

 

Specifikationer


Farver hvid, sølv og mokka

Diameteri 40, 55 og 70 cm diameter. 

Højde 10 cm

Lyskilde: 3 x 60W E14 - 4 x 75W E27 - 6 x 75W E27

Loft roset i børstet alu.

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.