0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Lava 2200 12V / 230V LED nedgravningslampe psm lighting

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
1.998,00 kr

Forventet leveringstid: 7-9 dage
 

Lava nedgravningsspot fra PSM Lighting. En nedgravningsspot med de optimale forhold for en tør og sikker installation. Der følger forskruninger samt krypeflex med som sikre at der ikke kommer vand ind gennem monteringshullerne til ledningerne. Der er to indgange til ledninger så denne nedgravningspot kan der sløjfes på.


Læs mere...

1.998,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Lava nedgravningsspot fra PSM Lighting.

En nedgravningsspot med de optimale forhold for en tør og sikker installation.

Der følger forskruninger samt krypeflex med som sikre at der ikke kommer vand ind gennem monteringshullerne til ledningerne.

Der er to indgange til ledninger så denne nedgravningspot kan der sløjfes på.

Der er en god O ring som ikke er smulret væk hvis du skal ned i lampen og skifte lyskilde eller tørre kondens væk fra indersiden af glasset.

Det er også en rigtig god kvalitet af skruer til at holde glasset. de billige udgaver har tendes til at gå istykker i kærven samt at de sidder fast og ikke kan løsnes, dette sker ikke på dette amaratur.

Der er mulighed for to tykkelser glas 5 eller 9 mm, brugen afhænger af om den skal bruges i indkørsel eller til gangsti, vi anbefaler altid 9 mm glasset hvis der er mulighed for at en bil køre over den.

Der kan også vælges mellem hvid frostet eller klart glas, hvilket giver forskellige lysspil, hvis der lyses på noget.

Materiale overfladen kan vælges imellem mat Alu eller 316 rustfritstål (bruges mest brug på sejlbåde) og mat messing.    

Der er et stort vælg imellem pære / lyskilderne man ønsker at bruge:

  • 12V GU5,3 max 1 x 9W LED (her kræver installationen en driver / transformer som passer til antal spots)
  • 230V GU10 max 1 x 20W Retrofit LED
  • 230V GX53 1 x max 5W LED
  • 230V 3,6W integreret LED
  • 24V LED-DC 3,6W (her kræver installationen en driver/transformer som passer til antal spots)

Der kan også være mulighed for at lyskilden kan vippe / kippe, dette anbefales dog kun hvis der bruges klaret klas kombineret med og målrettede lyskilder.

Lampen er IP66

Ved installering afbefaleres altid at der placeres evt. perlesten eller lekanødder under lampen så den ikke står konstant under vand.

Hver også opmærksom på vand på indersiden af glasset. Fjern gerne glasset en gang om året og tør lampen af indeni for kondens.  

 

Specifikationer


Fatning: max. 1 x 50W GU 5,3 12V IP66 Farve - Messing - Rustfritstål. OBS. Husk der skal bruges en udendørs transformer til denne lampe svarende til (antal lamper x watt forbrug = størrelse på transformer). Eller vælg LAVA 2300 incl. transformer. Leveres med forskrueninger og krympeflex til at tætne omkring forskrueningen.  

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.