Wiresystemer

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

80 Donata plug-in, klar oligo

1.798,00 kr

1 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Om wiresystemer

Her vil jeg præsenterer tre forskellige systemer som kan ses i menuen til venstre. Forskellen bestå i den afstanden der er imellem de to monterede wire. Til hver af disse systemer er der så udviklet spot og tilbehør som passer. De tre afstande mellem wirene er 119 mm -110 mm - 50 mm.

Wire systemet er måske kendt som noget af det første, der kunne købes af halogen belysning og er blevet kendt, som kedeligt belysning i dag. Men med det store udvalg af eksklusive, fantasifulde og klassiske lamper, der kan fås i dag, skal der ikke meget til at se, at et wiresystem godt kan passes ind i et hvilket som helst moderne hjem eller erhverv. Wiresystemet trækkes gennem rummene med et 4 / 6 mm2 kobber kabler, som også kan fås i en isoleret version, det bruges, når man belaster wiresystemet med mere end 200W. Kvaliteten af komponenter gør at systemet kan belastes med max. 300W /25A. 

De er velkommen til at kontakte os for en proffisionel snak om sammensætning af dit nye wiresystem på telf. 61652882, lamper4U@mail.dk, i vores showroom eller ved et konsulent besøg.

Vi monterer selvfølgelig også gerne dit nye wiresystem.

Gratis fragt

på alle ordrer

Gavekort

Giv den perfekte gave

Daglige tilbud

Kom tilbage hver dag, for at se de nye tilbud

Telefon tid mellem 09:00 og 20:00

Ring: 61652882