0

Væglamper med uplight

Sorter faldende FILTER
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorter faldende FILTER
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Væglamper med uplight er til dig, der leder efter en væglampe, der udsender et bredt eller smal

Indendørs effektbelysning

Væglamper med uplight er veloplagt til indendørs belysning. Udover at egne sig godt til at oplyse gang, stue, køkken, trapper, soveværelse og badeværelse, så er det også godt som effektbelysning.

Effektbelysning er, når du skal fremhæve fx. en skulptur, et flot maleri eller andre særlige effekter, der tager sig ekstra godt ud i dit hjem.


Find de rigtige design

Uplight lamper fås i mange forskellige design, alle med hvert sit unikke udtryk og materialer. Det er derfor muligt både at finde lamper, som opfylder de funktionelle krav, du har til en væglampe, men også de mere æstetiske og stilistiske.

En anden faktor du også skal have med i dit valg, er placering af væglampen. Indendørs har det stor betydning, hvorvidt væglampen skal bidrage, enten direkte eller indirekte, til beroligende eller inspirerende stemning.

Vi anbefaler generelt at væglamper bruges;
• i soveværelset som læselampe.
• i stuen som fremhævende supplement til hovedbelysningen - således at rummet bliver oplyst korrekt.
• på børneværelset som sove-belysning.
• i gangen til orienterende lys.
• til belysning i garderober.
• på badeværelset, som naturlig belysning over spejl eller som beroligende lys om aftenen.

Planlægger du at bruge dine væglamper som kraftig spotlys, anbefaler vi at du vælger en model med justerbart beslag eller drejelig skærm. Dermed sikrer du at lyset falder nøjagtigt på det ønskede område.

Væglamper fra Beyond-serien og Cadra-serien er her fantastiske væglamper hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed.


Uplight lamper loft

Lamper med uplight kombinerer det praktiske og funktionelle med det æstetisk smukke design, der er med til at understøtte din stil og gøre dit hjem endnu smukkere.

I vores store udvalg finder du loftslamper i mange forskellige materialer og belysningsmuligheder. Hver lampe har derfor sit unikke feel, der kan matche det look du leder efter.

Det er ikke ligegyldigt hvordan du sammensætter lyskilderne i dine lamper i dit hjem. Uplight lamper med spots i loftet, eller under hylder i køkkenet, kan være et godt supplement til lyset over spisebordet.

Vi oplever nemlig typisk at vores kunder bruger en lyskilde, i lampen, over spisebordet, man kan beskrive som koldt lys. Derfor er det vigtigt at du også tænker lamper ind, andre steder i dine rum, som afgiver lys der er mere varmt. For ved at have både varmt og koldt lys, får du en mere balanceret atmosfære og stemning i dit hjem.


Uplight udendørs væglamper

Uplight væglamper til udendørs brug, er blivet mere og mere populært i Danmark. En væglampe med uplight kan gennem sit indirekte lys, skabe en hyggelig udendørs atmosfære, ved at oplyse enkelte områder eller genstande.

De moderne LED-væglamper sørger for at give energibesparende, langtidsholdbar og moderne belysning.

LED-væglamper er moderne teknologi pakket ind i moderigtigt udseende, som giver en besparelse på energiomkostningerne. LED har nemlig den store fordel at de har en lang levetid (op til 50.000 timer) og bruger langt mindre energi end dens modparter (sparepæren og halogen).

En væglampe med den rigtige LED kan være med til at skabe en udendørsbelysning der bringer den helt rigtige hyggelige stemning og atmosfære frem, uden at gå på kompromis med design.


Tips til belysning

Som nævnt tidligere er valg af væglampe en kompleks størrelse og noget der kræver en del baggrundsviden, for at du kommer hjem med den mest optimale lampe, til netop dit behov.

Så hvis du ikke allerede sidder med telefonen i hånden og klar til at ringe til os for at få professionel hjælp, der kan gøre det nemmere at finde den rigtige løsning, vil vi gerne give dig følgende tips med på vejen.

1. Gør dig klar hvilket design passer og materialer passer til dit hjem.
2. Få defineret hvilken opgave har lampen, skal den fx. lyse de mørke hjørner i stuen op, skal køkkenet have et bedre arbejdslys, eller skal indkørslen have lys, så det er nemmere at parkere om vinteren.
3. Hvilken kvalitet skal lyskilden, i væglampen, have, fx. sparepære, halogen eller LED. Her skal du være særligt opmærksom på at fatningen i lampen passer til lyskilden.

Formålet med at få defineret ovenstående er, at du ikke finder dig selv på badeværelse og skal til at barbere dig eller lægge sminke, og lyskilderne er helt håbløse.

I sådanne situationer er det nemlig mest optimalt at lyset kommer fra forskellige sider. Så undgår du at stå i modlys eller skygge for dig selv, hvis lyset kommer bagfra.

Derudover er et lysstofrør ved spejlet på badeværelset også en rigtig dårlig idé, da lyset fra et sådan gengiver farverne med en grå nuance.


Væglamper i stuen

Bruger du den rigtige lyssætning i dit hjem, vil det virke som om du får flere kvadratmetre. Hvilket blandt andet vil kunne give dig en større stue, og hvem ville ikke have det?

Det er nemlig særligt i stuen, at vi ser et stort potentiale hos vores kunder, til at forbedre belysningen. Der skal nemlig ikke særligt meget til, for at du kan få følelsen af, at have fået flere kvadratmetre.

Det kan fx. gøres ved at give endevæggen i stuen den rigtige lampe og belysning, samt et par spots til at lyse loftet op. Dette ville kunne gøre, at det føles som om du har fået flere kvadrameter, og en større stue.

Vi orienterer os nemlig mod lyset, og ved at have det rigtige lys i et rum, kan det virke mere behageligt og komfortabelt at opholde sig i.

Det er dog vigtigt at pointere, at der skal være en lyskontakt lige ved hånden, når man træder ind i et rum. Vi skal derfor kunne tænde et lys, lige så snart vi træder ind i rummet, hvilket helst ikke skal være en sparepære, fordi denne tager tid om at lyse rummet op.


Få professionel hjælp

At finde den rigtige væglampe er en stor, men vigtig del af din indretning af dit hjem. Det kan derfor hurtigt blive en tidskrævende opgave, at finde de rigtige lamper, og du kan hurtigt befinde dig i en situation, hvor du har mistet overblikket.

Vil du heller ikke gå på kompromis med design og funktionalitet, så står vi klar til at hjælpe dig. Så spar en masse tid, og hovedpine, kontakt os på +45 61652882 eller lamper4U@outlook.dk.