0

Væglamper

Sorter faldende FILTER
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende FILTER
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Størrelse på væglampen

Når man skal vælge den rigtige størrelse væglampe, skal man tænke på forskellige ting: størrelse og sted i forhold til antal lamper - hvor stort et område væglamperne skal lyse op eller på - skal væglampen være dominerende eller diskret.


Udformning af væglampen

Udformningen kan være afgørende for hvilket lys lampen giver - er der nogle former eller farver, som er i ens hjem eller kontor, som kan relateres til den / de nye væglamper.


Materialer på væglampen

Væglamper kan fås i glas, stål og forskellige kunstmaterialer. Materialet og farven afgør typisk hvordan lyset kommer til at virke i væglampen. Et kendt sted hvor glasset bliver produceret er selvfølgelig den lille ø Murano, som ligger i bugten ved Venedig, her leger man med farver og former i glasset, som giver glasset sit eget spil og liv.


Lyset i væglampen

For at finde den rigtige måde, som ens nye væglampe, skal give lys på, skal man først finde ud af hvor den skal bruges. Dernæst om den skal give defust, målrettet, indirekte lys eller skal lyse kun ned eller ned / op. Lidt afhængig af hvilken måde man vælger, skal lysstyrken i den eller de pærer, som sidder i lampen kunne dække jeres lysbehov.


Opsætning og montering af væglampen

Lidt afhængig af hvor lampen skal sidde, skal man være opmærksom på hvor højt lampen kommer til at sidde, den må ikke komme til at blænde med lyset fra pærer eller skærmen. Den perfekte løsning til montering af den nye væglampe er selvfølgelig, hvis der ikke hænger nogle ledninger fra væglamperne og hen til 230V udtaget, men det kræver selvfølgelig at muligheden for at skjule ledningerne er der.

En lysdæmper monteret på den / de nye væglamper er en selvfølge, det er med til at skabe den rigtige stemning, på det rigtige tidspunkt og så sparer man selvfølgelig også på strømmen og forlænger pærens levetid.

Vi håber dette vil gøre det lettere at vælge den / de nye væglamper ellers står vi selvfølgelig til rådighed på tlf. 61652882, Lamper4u@mail.dk, i vores showroom eller ved et konsulent besøg.

Vi monterer også gerne dine nye væglamper.