Udendørsbelysning

1 til 50 ud af 490

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

45 - 44 cm pullert Flos

6.250,00 kr

45 ADJ LED 1 2 3 pullert flos

5.900,00 kr

Acula udendørs væglampe IP44

2.395,00 kr

Adegan 30 udendørs bordlampe slv

749,00 kr

Adegan SL udendørs gulvlampe slv

1.862,00 kr

Adegan TL udendørs bordlampe slv

869,00 kr

Adegan udendørs gulvlampe slv

3.224,00 kr

Alba pullert leds-c4

2.595,00 kr
Alexandria / lille / grå pullert leds-C4 Restparti
 • - 50%

Alexandria / lille / grå pullert leds-C4 Restparti

Pris: 1.995,00 kr

Special Price 997,50 kr

Alpa cone 75 alu pullertlampe slv

1.175,00 kr

Alpa cone 75 stengrå pullertlampe slv

1.175,00 kr

Alpa II 100 alugrå pullertlampe slv

1.695,00 kr

Alpa II 100 stengrå pullertlampe slv

1.695,00 kr

Alpa paddehat 75 alu pullert slv

1.237,00 kr

Alpa paddehat 75 sten-grå pullert slv

1.237,00 kr

Annton udendørs væglampe IP44

4.599,00 kr

Argos pullert Psm

3.802,00 kr

Arima udendørs væglampe Psm Lighting

5.393,00 kr

Arrock granit 40 pullert slv

3.814,00 kr

Arrock granit 70 pullert slv

4.362,00 kr

Arrock sand 40 pullert slv

4.362,00 kr

Arrock sand 70 pullert slv

4.975,00 kr

Atomium gulvlampe Kundalini

4.295,00 kr

Avenue pullert psm lighting

4.798,00 kr

Avila 40 pullert psm lighting

3.798,00 kr

Avila 70 pullert dobbel psm lighting

5.999,00 kr

Avila 70 pullert psm lighting

4.198,00 kr

B1292 væglampe i kobber Boom

3.498,00 kr

B1520 pullertlampe boom

5.899,00 kr

B1522 pullertlampe boom

6.098,00 kr

B1524 pullertlampe boom

6.228,00 kr

B1526 pullertlampe boom

6.198,00 kr

B1530 pullertlampe boom

4.998,00 kr

B1532 pullertlampe boom

7.494,00 kr

B1533 pullertlampe boom

4.809,00 kr

Balizas / grå pullert leds-C4

2.395,00 kr

Balizas / grå pullert leds-C4

1.495,00 kr

Balizas / grå pullert leds-C4

1.445,00 kr

Balizas / lysegrå pullert leds-C4

2.295,00 kr

1 til 50 ud af 490

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Vi har alle former for udendørsbelysning, vores store udvalg kan du læse om herunder. 

Indgangsbelysning

For indgange uden et tag vil, væg armaturer være det første valg. Disse er monteret på omkring tre fjerdedele af højden af døren. Alternative løsninger er loftlamper monteret under tag eller spots med målrettet lys sat op til to meter højt, placering direkte ved siden af indgangen. Lamperne skal selvfølgelig være konstrueret til udendørs brug.

Velkomst lamper

Til velkomst belysning ved hoveddøren, som sædvanligvis er tændt i lange perioder er økonomiske kompakte lysstofrør og elektronisk forkobling anbefalelses værdige. Helaftens-belysning som er sat til skumringsrelæ er et fornuftigt valg. Når der bruges en bevægelsesdetektor (Pir sensor) foretrækkes dog lamper, der leverer fuld lysstyrke, så snart de er tændt, f.eks glødelamper eller halogenglødelamper, er da de mest egnede valg.

Nød og orienteringsbelysning

Belyste husnumre er faktisk en vigtig orientering om natten. I en nødsituation, hjælper de læger eller politi til hurtigt at identificere den rigtige adresse, og i mindre hastende situationer, udføre en signal funktion, som hilser velkommen til taxachauffører eller gæster. Nogle byer i Tyskland, såsom Hamburg, har gjort husnummer belysning obligatorisk for overholdelse af bygningssikkerheds regler.

De grundlæggende krav for at sikre at et husnummer er let at identificere, er de samme i dagslys, som i mørke. Nummeret skal være monteret i en passende højde og må ikke være skjult når dette ses fra forskellige retninger. Størrelsen af det tal er især vigtigt om natten. For at sikre, at de er let læselige i en afstand af 20 meter, skal baggrundsbelyst tal, mindst være 10 cm høje, oplyste tal, noget større.

God belysning er særligt vigtigt for stier der fører til hus, garage og kælder indgang eller ofte anvendte stier i haven. Belysningen nedsætter risikoen for ulykker forårsaget af snublen eller falden. Lys udstrålede fra pullert armaturer, (op til to meters høje), væg belysning på huset - alle stationære lamper -  bør klart belyse overfladen og afsløre eventuelle hindringer og trin. Belysningen skal være ensartet med skarpe lys-mørke kontraster. Med hensyn til belysningsudstyret mellemrum, er den grundlæggende regel: jo lavere monteringshøjde, jo kortere afstand mellem armaturerne.

Trin - især enkelt trin på kuperet stier - er steder, hvor ulykker hyppigst kan forekomme. Korrekt belysning gør det muligt se hvert enkelt skridt, med lys fra ovenstående lamper, de kendetegnes ved at give korte, bløde skygger. For større sikkerhed til sti belysning kan suppleres med højtryks amaraturer monteret på en væg eller integreret i væggen.

Hvor mobile belysningsudstyr og spots er anvendt, skal der sikres, at så vidt muligt belysningsudstyret kastet lys i en retning, der falder sammen med lysets vision. Dette er nødvendigt for at undgå genskin eller blænding.

Balkon og gårdhave belysning

Til balkoner er væg belysning ofte den bedste løsning til et stationært belysningsanlæg. Når en balkon har tag er forsænket loft armaturer eller loft monterede lamper alternativ eller supplerende mulighed. Mobile spots og lysarmaturer med jord spyd er velegnet til brug i plante-og altankasser. På små altaner, er der normalt ikke behov for andet end denne mobile belysning.

Altaner er ikke særlig dybe konstruktioner, så spots og vinduer er ikke langt fra hinanden. På grund af denne nærhed, der er en risiko for blænding fra refleksioner i glasset. Derfor skal der tages hensyn for at sikre, at spots er passende vinklet og anbragt.

Gårdhaver er normalt større end balkoner, så de er tilbøjelige til at blive brugt oftere. Derfor er en større del af den belysning, der anvendes til at belyse dem ofte stationær montering: væg belysning, forsænket loft armaturer eller overflade-monterede loft armaturer monteret i eller på det overhængende tag eller pullert eller små spots på spyd. Hvis der bruges lysdæmper bør systemet udformes så, ved maksimal styrke at sikre en belysning er velegnet til læsning og skrivning.

Som alternativ kan monteres spots på spyd i blomsterbede eller gårdhaven. Disse spots bør nøje vinkles for at undgå blænding. Dette er især vigtigt, hvor smalle stråler af lys bliver kastet ind i slyngende planter.

Garagebelysning

Et enkelt armatur i midten af loftet er ikke nok. Dette ville kun belyse køretøjets tag. Hvad der er behov for er mindst to lysarmaturer monteret på langs. Et armatur skal være monteret på den ene side på forsiden, den anden er placeret på den modsatte side bagtil. Dette giver lys over et stort område - lys til kontrol under motorhjelmen og for tilgang i bagagerummet.

Hvis en garage ofte anvendes til reparations arbejde eller hvor flere cykler er parkeret ved siden af køretøjet er et tredje og fjerde belysningsudstyr anbefalesværdigt for at give en ensartet belysning i hele garage. For garage døre, som åbnes ved fjernbetjeningen, er det en god idé at sammenkoble den indvendige belysning, så det automatisk aktiveret, når signalet til døren transmitteres.

Indkørsel der fører til en garage eller carport er den anden adgangs vej til huset. Her er belysning også påkrævet. Køretøjets forlygter er absolut ikke tilstrækkelig belysning. Hvis du vil foretage en sikker indkørsel for alle, der bruger den,er ekstra belysning vigtigt.

Sti belysning

Hvis et køretøj er jævnligt parkeret på en garage eller carport tilgang, vil det blokere lyset af eventuelle armaturer, der er monteret for lavt. For at undgå dette, bør belysningsudstyrets monteringshøjde mindst være to meter. På meget smalle eller lange indkørsler kan forsænkede jord armaturer installeres i indkørsels overfladen for at give yderligere orienterings belysning. Væg lamper monteret ved siden af garagen døren for at kunne åbne og lukke garagedøren.

Som den udvendige belysning, der generelt kører i lange perioder, er det tilrådeligt at anvende økonomiske kompakt lysstofrør, som drives af elektroniske forkoblinger (HF). Hvis belysningen aktiveres af bevægelsesdetektorer, lamper, der leverer fuld lysstyrke øjeblikkeligt - er glødelamper eller halogen lamper - den foretrukne løsning.

Belysning af planter

Belyst vegetation giver en magisk belysnings atmosfære. Farvestrålende blomsterbede, interessante løv, selv kunst objekter bevarer deres tiltrækning i kunstig belysning.

Kunstig belysning om natten giver haven en særlig æstetik, der danner strukturer, som ensartet dagslys kan ikke oprette. Atmosfæren er særligt slående, hvor vegetationen er tildelt sin egen supplerende belysning. Blomsterbede, buskads, buske, grupper af træer - de kan alle være forstærket med god virkning, normalt ved hjælp af spots eller forsænkede jord armaturer monteret på eller i jorden. Mobile spots har den fordel, at de kan være rettes til nye positioner, f.eks ved sæson forandring.

Det er tilrådeligt at placere lyskilder i varierende afstande fra de objekter, de lyser på. Det er også vigtigt at planlægge overgangen fra lys til mørke, fordi mørke zoner er essentailt for at fremhæve effekten.

Installation

Have belysning kræver en velplanlagt installation. Installation er lettest hvor kabel afsætningsmuligheder for lamper og stikkontakter kan afsættes, samtidig med huset eller haven er ved at blive bygget. Omkostninger på installation på et senere tidspunkt, er imidlertid meget dyrere.

Løse kabler liggende over stier og rund om i haven er ulykker, som bare venter på at ske, så det er værd at tage den ulejlighed at lægge dem i jorden. Begravet på en dybde på omkring 60 centimeter, er de sikret fra en gartneres spade. Tilslutning til stikkontakt søjler giver udsatte kabler til mobile belysningsudstyr og spots, de skal være så korte så muligt. I hårdt komprimeret jord, kan stationære armaturer  være solidt forankret ved hjælp af jord spyd. Ellers er en støbning i jorden nødvendig.

For at opnå maksimal komfort, kan belysning reguleres - med en timer, skumringsrelæ eller bevægelsesdetektorer (pir sensor), eller af enheder der udføre alle disse funktioner. Lamper kontrolleres af bevægelsesdetektorer bør designes til at levere fuld effekt, f.eks halogenglødelamper eller glødepærer. Man bør også overveje, hvorvidt, og i så fald hvilke lysarmaturer der bør aktiveres enkeltvis eller i grupper.

Dam og springvands belysning

Damme, springvand og miniature produkter med vand - har et fascinerende tiltrækning i haven, som bør belyses med henblik på flotte effekter og frem for alt for sikkerheden. Vand funktions belysning er en udvidelse af generel have belysning, det realiseres ved pullert eller spot belysningsudstyr. Forsænket i jorden lysarmaturer eller spot på arme til at spidsbelyse planter i og omkring damme til slående virkning og skabe fascinerende refleksioner i vandet.

For særligt iøjnefaldende virkninger, kan anvendes undervandslamper. Jo mørkere omgivelserne og færre refleksioner på overfladen af vand, jo større visuel indvirkning kan disse systemer producerer.

Kun armaturer der er specielt konstrueret til undervandsbrug kan installeres i damme; intet andet garanterer driftssikkerhed som er påkrævet. Lamperne drives af en lav spænding, og er tilgængelige i ind og påbygnings design. Individuelle eller kollektive transformere skal installeres tørre steder og strøm skal leveres via gummi-isolerede fleksible kabler.

Lys giver sikkerhed

Marked løsninger til sikring mod indbrud tager utallige former, men hver sikkerheds koncept gør brug af lys. Særskilt sikkerheds belysning som giver pludselige kraftigt lys, tilbyder værdifuld beskyttelse.

For denne sikkerheds belysning, er spots eller kraftigt lysende armaturer, monteret på huset som tilbehør til udendørs belysning, f.eks under tag udhæng. Serieforbundet og reguleres af flere bevægelsesdetektorer eller kombineret med andre elektroniske sikkerhedsudstyr, bør de være placeret, så de sikrer belysning hele vejen rundt i udkanten af bygningen. Lyset skal ledes væk fra huset. Kun lamper designet til at levere fuld effekt, f.eks glødelamper eller halogenglødelamper, er egnede.

En vis grad af beskyttelse ydes også af almindelige udendørs belysning, hvor en række armaturer anvendes til opretholdelse af belysning og andre til at aktiveres af bevægelsesdetektorer. Aktivering af alle udendørs lamper fra en central tænding i stuen eller soveværelset er også en effektiv reaktion på mistænkelige lyde.

Swimmingpool Orienterings belysning

Pullert eller lav kolonne lysarmaturer i nærheden af en poolen er tilstrækkelig til belysning for orientering. Poolen behøver ikke at være overbelyst; fem til ti lamper er som reglen nok. Poolens op og nedstignings punkter markeres med  pullert eller orienterings belysningsudstyr.

En swimmingpool er en del af haven og pool belysning en del af gennemgangs belysning. Så de to systemer skal tilsluttes til en sammenkobling . Når en pool er placeret i en fjerntliggende del af haven, er det fornuftigt at sætte separate tændinger op for belysning af pool området.

Undervandskabel belysning

Undervandslamper lyser så man kan se dybder - for dem, der er på siden af poolen og for svømmere. Det bør fastsættes ud fra pool-side belysning. Selv meget små pools, hvor belysning ikke er påkrævet, er belysning af afgørende betydning for sikkerhed. For private pools anbefales 500 lumen / m².

Jo mørkere omgivelserne er, jo større den visuelle virkning af undervands belysning - men hvor pool omgivelser ikke er oplyst, er et telt af lys, med lav lysstyrke, så er kontrasten oprettet. Omvendt, hvis der ikke er undervands belysning, fungerer vandoverfladen, som et spejl, som afspejler lyset og blive en potentiel kilde for blænding.

Den eneste belysningsudstyr egnet til undervandsbrugs belysning er særlige swimmingpool belysningsudstyr, som er tilgængelige i forsænket montering eller overflade montering på pool vægge. De drives af beskyttende lav spænding og kræver transformere på et tørt sted. Lednings føring bør planlægges så tidligt som muligt og kun brug af gummi-isolerede fleksible kabler må bruges. Installation og samling må kun klares af en el-installatør.

Om lys

Lys er liv. Belysning plan, lys farve, modellering og skifter fra lys til mørke indvirkning på rytmen af vores hverdag, på vores følelse af velvære og på vores humør.

Men frem for alt lys er det medium, der gør det muligt for os at se. 80 procent af de oplysninger, vi modtager om verden omkring os, er indsamlet af vores øjne.  Utilstrækkelig lys eller mørke forhindrer os i at bedømme vores vej eller ting og det får os til at føle os usikre. En følelse af sikkerhed om natten er genoprettet, når mørket er forvist ved kunstig belysning.

Hvad er lys?

Gennem århundrederne er fænomenet med "lys" blevet undersøgt og dets mysterier forklares med fysik: lys er synligt elektromagnetisk stråling som transmitteres af lys i bølger. Og det tager tid for at bevæge fra startstedet hen til øjet på den der observerer det. I et vakuum, rejser lys med en hastighed på 300.000 km / s (hastighed af lys). Hver bølgelængde har en særskilt farve udseende.

Lys og vision

Vi opfatter verden omkring os gennem sanseorganerne. Det vigtigste sanseorganerne af alle er vores øjne: de udgør omkring 80 procent af alle de oplysninger, vi modtager om vores omgivelser. Uden lys, at visuelle opfattelser umuligt.

En kortfattet historie belysning

For 300.000 år siden, anvendte mennesker ild, som en kilde til varme og lys. Bål - og senere fakler og olie eller talg lamper - bragt lys og liv i huler, hvor solen ikke kunne trænge igennem.

Som bosættelser udviklede sig, fandt belysning sted flere og flere steder udendørs. Omkring 260 f.Kr., gjorde Pharo af Alexandria udnyttelse af lys til brug, som gade belysning i den antikke by Antioch.

Olielamper var simple redskaber, men de blev dekoreret for at give et æstetiske appeal. I 1783,  tog lampe udvikling et stort skridt fremad med opfindelsen af den centrale brænder. I samme år, blev der fundet en måde, at få gas fra kul til gadelamper. I 1879, skabte Thomas A. Edison det elektriske lys ud fra elpæren, som blev opfundet 25 år tidligere af den tyske ur-mager Johann Heinrich Goebel.

I de seneste årtier, har lampe og armatur udvikling været særlig dynamisk. Moderne teknologi, nye materialer og nye optiske systemer, der åbner sig nye muligheder i kunstig belysning - samtidig med at maksimere den økonomiske effektivitet og minimere miljøpåvirkning.

Belysning og miljø

Det er ikke kun lyset i sig selv, som påvirkningerne miljøet, men også de produkter, som går ind i et belysningsanlæg. Miljømæssige acceptabilitet er således et vigtigt kvalitetskriterium for producenter af lamper, elektriske komponenter og armaturer. Miljømæssige spørgsmål, der behandles i de senere år er bla. til belysningens strømforbrug, lampe genanvendelse, lys forurening og virkningen af kunstig belysning på insekter.

Omkring ti procent af det samlede elforbrug bruges til belysning. Op til 80 procent bliver brugt af industri, handel, offentlige myndigheder og transport; kun en femtedel går i privat husstand belysning. Så strømforbrug er ikke særlig højt til at begynde med, men hver sparet time hjælper med at lette presset på miljøet. Det har været kendt siden før 1997 Kyoto klima-protokollen, at emissionen af drivhusgasser kuldioxid (CO 2) skal nedbringes.

De energibesparende muligheder, som belysningsbranchen kan tilbyde omfatter langtidsholdbar pærer med høj lysstyrke effekt, effektive elektroniske styringsudstyr og belysnings systemer med optimeret optiske egenskaber og midler til at indarbejde dagslys i nærheden af vinduer i kunstig belysning systemer. Formålet med disse nyskabelser siden indførelsen af den energibesparende lampe i 1981 er at maksimere output (= lys), minimere input (= elektricitet) og forbedre kvaliteten af belysning.

En central rolle i økonomisk belysning er belysningens elektronik. En stor del af belysning, især i kontorer og fabrikker, bliver drevet af lineære fluorescerende og kompakt lysstofrør. Her yder især brugen af elektroniske forkoblinger (HF) et værdifuldt bidrag til miljøbeskyttelse. Det reducerer naturligvis også driftsomkostningerne sammenlignet med konventionelle belysning anlæg. Og til sidst, men ikke mindst, elektroniske forkoblinger(HF) giver en større lys komfort - og derfor giver det mulighed for skræddersyede belysning, der opfylder høje ergonomiske standarder, fremmer en følelse af velvære og er godt for vores helbred.

På et tidspunkt, vil selv den mest økonomiske pærer kommer til udgangen af dets brugbare liv. Og så er det vigtigt, at det bortskaffes på forsvarlig vis. Der hvor bortskaffelse er lettest er i tilfælde med glødelampe og halogenglødelamper. Bestående af metal og glas, indeholder disse lyskilder ingen miljøskadelige materialer og kan bortskaffes som almindeligt husholdningsaffald.

Lysstofrør indeholder imidlertid  miljømæssigt skadelige stoffer, så de må ikke bortskaffes som husholdningsaffald. Lysstofrør bør heller ikke bortskaffes på grund af deres glasgenvindingskapacitet. Energibesparende lamper, kompakte lysstofrør, lineære lysstofrør og andre former for udladningslamper i dag, indeholde kun et minimum mængde kviksølv, men nok til at afskaffelsen bør være separeret.

Fremhævet lys i haven

Lysende træer, buske og blomsterbede til dramatisk effekt, sommertid er havens tid, en tid, hvor alt er i blade og blomster. Den omhyggeligt udformede haven er nu mere end blot en visuel forlængelse af hjemmet. Hyggeligt kroge og smukt beplantet patioer blive indbydende steder at slappe af i løbet af dagen og aftenen. God belysning er et must her. Visning af lys - f.eks sti belysning - hjælper os med at finde vores vej i mørke og gør haven til et sikrere sted. Men som jeg vil påpege en have bliver omdannet til et magisk sted om natten ved fremhævet lys. Oplyste planter skaber en spændende og anderledes atmosfære. Samspillet mellem lys og skygge opnås med spots, eller forsænket jord belysningsudstyr som fremhæver strukturer, som ensartet dagslys kan ikke afsløre. Og endnu flere virkninger kan opnås med skiftende belysning på forskellige lokaliteter. Bærbare spots med jord spyd eller med klemmer til montering i træerne er enkle at installere og nemme at flytte. Men husk, at for meget lys ødelægger atmosfæren. En vellykket lysinstallation opnår sin dynamik med effektive lys-mørke kontraster. Vi håber disse råd vil gøre det lettere at vælge den / de nye udendørslamper ellers står vi selvfølgelig til rådighed på telf. 61652882, lamper4U@mail.dk, i vores showroom eller ved et konsulent besøg.

Vi monterer selvfølgelig også gerne dine nye udendørslamper.

Mærker

Gratis fragt

på ordre over 2000 kr

Gavekort

Giv den perfekte gave

Daglige tilbud

Kom tilbage hver dag, for at se de nye tilbud