0

designer pendler lamper

Sorter faldende FILTER
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende FILTER
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pendler lamper fås i forskellige størrelser, udformninger, materialer og kan give lys på mange forskellige måder, nogle kan fås med hejs. Pendler kan hænges op på forskellige måder og forskellige steder. Her er et par gode retninglinier.

Størrelse:

Når man skal vælge den rigtige størrelse pendel, skal man tænke på forskellige ting : størrelse i forhold til det pendlen skal hænge i nærheden af - hvor stort et område den skal lyse på - skal det være en stor eller flere små pendler lamper - forventningen til det lys pendlen skal give - dernæst om pendlen ikke kommer til at tage den gode udsigt, på grund af for stor en størrelse.

Udformning:

Skal pendlen være transperant eller en lampe, som samtidig virker som et blikfang i rummet - er der nogle former eller farver, som er i ens hjem eller kontor, som kan relateres til den nye pendel.

Materialer:

Pendler kan fås i glas, stål og forskellige kunstmaterialer. Materialet og farven afgør typisk hvordan lyset kommer til at virke i pendlen. Et kendt sted hvor glasset bliver produceret er selvfølgelig den lille ø Murano, som ligger i bugten ved Venedig, her leger man med farver og former i glasset, som giver glasset sit eget spil og liv.

Lyset:

For at finde den rigtige måde, som ens nye pendel, skal give lys på, skal man først finde ud af hvor den skal bruges. Dernæst om den skal give defust, målrettet, indirekte lys eller skal lyse kun ned eller ned / op. Lidt afhængig af hvilken måde man vælger, skal lys styrken i den eller de pærer, som sidder i lampen kunne dække jeres lysbehov.

Ophængning og montering:

Lidt afhængig af hvor lampen skal hænge, skal man være opmærksom på hvor højt lampen kommer til at sidde, den må ikke komme til at blænde med lyset fra pærer eller skærm og hvis det er flere små pendler ved siden af hinanden, skal man sørge for at fordele lyskeglerne således at det giver et jævnt lys over bordet og ikke kommer til at danne cirkler på bordet. Hvis man ønsker et mere fleksibelt pendelsystem kan man få pendler med hejs, man kan også monterer en skinne på loftet, hvilket gør at man kan flytte pendlerne, når man sætter en ekstra plade i bordet.

Man kan også sætte LK aflastnings ophæng op forskellige steder eller købe et ekstra loftbeslag til lampen.

Den perfekte løsning til montering af den nye pendel er selvfølgelig, hvis der ikke hænger nogle ledninger fra pendlerne hen til 230V udtaget, men det kræver selvfølgelig at muligheden for at skjule ledningerne er der.

En lysdæmper monteret på den eller de nye pendler er en selvfølge, det er med til at skabe den rigtige stemning, på det rigtige tidspunkt og så sparer man selvfølgelig også på strømmen og forlænger pærens levetid.


Vi håber dette vil gøre det lettere at vælge den / de nye pendler ellers står vi selvfølgelig til rådighed på tel. 61652882, Lamper4u@mail.dk, i vores showroom eller ved at en af vores belysningskonsulenter kommer på et konsulent besøg.

Vi monterer også gerne dine nye pendler. 

Alle pendler er ikke dog ikke helt korrekt, men her er over 1600 lige nu på vores hjemmeside. Vores sortiment dækker over 290 forskellige producenter fra hele verden, så efterhånden bliver der lagt mange spændende pendler på hjemmesiden. Vi kan varm anbefale at du kigger forbi vores showroom for at høre hvilken pendler, der passer til din opgave. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe 61652882 eller e-maile lamper4U@outlook.dk.