0

Loftlamper

Sorter faldende FILTER
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende FILTER
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Om Loftlamper

Loftlamper giver typisk lys på flere forskellige måder, indirekte, difust, målrettet eller som en dekorativ loftlampe.

Difust lys karakteriseres ved at kaste lyset 360 grader rundt eller 180 grader nedad, hvis loft lampen sidder helt tæt til loft. Der sidder gerne et satineret glas foran lyskilden for at den ikke skal blænde. I designer lamper sidder der typisk kraftige lyskilder. Alle skygger kan blive hvisket ud ved denne version.

Indirekte lys karakteriseres ved at den kaster sit lys op i loftet og giver refleksions lys tilbage, derved får man et indirekte lys, som er blændfrit. Lyskilden er som reglen kraftige da der går lys tabt i refleksionen.

Målrettet lys kendes ved at være skarpt og kan fås med forskellige spredninger i lyskilden, bruges typisk til at pege ind på væggen eller på billeder. Lyskilden behøver ikke at være så kraftig, da den på grund af samlingen af lyset i lyskilde er kraftig i sig selv. Lyset laver flotte afgrænsninger mellem skygge og lys.

Dekorativt lys er typisk en version hvor lampen laver en spil eller giver et mønster i lyset eller er et stykke kunst at se på. Lyskilden kan være små diskrete pærer til lidt kraftige lyskilder.

Hvis man skal vælge den rigtige loftlampe, skal man vide derfor vide hvilket foremål loftlampen skal udfylde: størrelse, måden den skal give lys på, type lyskilde. Flere af loftlamperne kan også bruges som væglamper.

En lysdæmper monteret på den eller de nye loftlamper er en selvfølge, det er med til at skabe den rigtige stemning, på det rigtige tidspunkt og så sparer man selvfølgelig også på strømmen og forlænger pærens levetid.

Vi håber dette vil gøre det lettere at vælge den / de nye loftlamper ellers står vi selvfølgelig til rådighed på telf. 61652882, lamper4U@mail.dk, i vores showroom eller ved et konsulent besøg.

Vi monterer selvfølgelig også gerne dine nye loftlamper, hvid du ligger i vores nærområde.