0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Mito volo 140 pendel Occhio

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
14.927,00 kr

Forventet leveringstid: 7-9 dage
 

Mito volo 140 pendel Occhio Med Mito volo 140 pendel, har Axel Maise igen skabt et banebrydende produkt, som skiller sig ud fra mængden. Stel farverne er mat hvid, mat sort, mat krom, mat guld, rosa guld, bronze og nu i phantom. Loftrosetten kan fås i mat hvid eller mat sort. Occhio Mito volo 140 LED p


Læs mere...

* Påkrævede felter

14.927,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Mito volo 140 pendel Occhio

Med Mito volo 140 pendel, har Axel Maise igen skabt et banebrydende produkt, som skiller sig ud fra mængden.

Stel farverne er mat hvid, mat sort, mat krom, mat guld, rosa guld, bronze og nu i phantom.

Loftrosetten kan fås i mat hvid eller mat sort.

Occhio Mito volo 140 LED pendelen kan fås i fire monterings varianter:

  • Variabel UP med integreret driver og til montering direkte på loft og højde justerbar fra 65-165 ved let træk eller skub går pendlen op eller ned til den ønskede højde.
  • Fix UP med integreret driver og wire i maks 350 cm, her monterer man til ønskede længde og klipper wiren. 230V sidder i den ene side.
  • Fix UP Midfeed med integreret driver og wire i max 350 cm, her monterer man til ønskede klngde og klipper wiren. 230V udtaget sidder i midten af pendlen 
  • Fix Flat er kun til steder hvor man kan placerer driveren over loftj. wiren er max 350 cm. 230V tilslutning foregår over loft.

Den variable UP version gør, at man kan flytte bredden af lyset når man løfter pendlen op, dette kan gøre en forskel hvis man skal have hele familien på besøg og smider et par ekstra plader i bordet. Ved det enkelte løft så har dem for enden af bordet også lys.

Mito volo 140 fås med to forskellige lysvarianter:

  • NARROW / en smal lyskegle nedad på 50 gr.og meget bred diffust lys opad i 180 gr.
  • WIDE / en bred lyskegle nedad på 80 gr. og en diffust lys opad i 160 gr. (denne version er velegnet til over spiseborde, mødeborde og div.)

Occhio er Rolls Royce inden for lys og har selvfølgelig også LED i CRI 95 så den topper med den bedste LED inden for farvegengivelse.

LED'en er på 60W og leverer 3900Lumen (svarer til 360W) med en levetid på 50000 timer på LED'en.

Ud over det unikke og meget minimalistiske design er Mito volo 140 LED pendel lavet af Occhios tekniske raffinementer, såsom "berøringsfri kontrol"  hvilke virker ved at man holder hånden under og over lampen i en af enderne, så kan man justere lysets farve kontinuerligt fra varm hvid 2700 Kelvin til dagslys, 4000 Kelvin, som gør at man får et meget aktivt blåt lys. Vil man man ændre til mere roligt lys gentager man processes og lyset bliver nu ned til 2700 Kelvin varm lys.

Men det er ikke alt, for man kan også dæmpe lyset foroven og forneden uafhængig af hinanden.

Man kan stille lyset til at kunne lyse nedad for den mere intense og hyggelige stemning eller hvis man ønsker mere lys i rummet så tænder man for lyset foroven og pludselig er rummet badet i indirekte diffust lys.

Man kan også få lysdæmning og farve / kelvin styringen til at skifte i 4 trin i stedet for den glidende styring. Dette stilles oppe i rosetten på lampen.

Men det stopper ikke her for Occhio har også udviklet OCCHIO AIR, som giver dig mulighed for at styre lampens lys via din tablet, pc, smartphone eller Occhio Air, Apple watch, eller occhio fjernbetjening. Fjernbetjeningen kan ligge løst eller sættes op i et magnetiske vægbeslag. Et super gennemført system.

Der er selvfølgelig også mulighed for Dali styring af lampen.

Vola pendlen kan selvfølgelig også lysdæmpes med en forfra lysdæmper som f.eks LK Touch eller Skyde LED lysdæmper. Men det er så både lyset for oven og forneden som styres samtidig, så de forskellige lys stemninger beskrevet foroven kan kun ske ved hånd bevægelsen og med div. Apps og fjernkontroller. 

5 års garanti på lampen og LEDen kan altid skiftes.

Mito volo pendlen fås i en længde på 100 cm eller 140 cm.

Lyset er helt fantastisk behageligt at se på. Man bliver ikke blændet af lyset, fordi det ikke lyser til siden, men kun ned og op.

Mito liniar serien fås som en loftlampe i tre længder, der lyser lige ned eller, som en wall washer, en der lyser en hel væg op. Den fås også som to gulvlampe varianter.

Lyset skal opleves og det kan man selvfølgelig i vores showroom på Usserød Kongevej 43C 2970 Hørsholm. 

 

Kontakt os gerne for mere information på mobil 61652882 eller på mail lamper4U@outlook.dk  

 

Specifikationer


Montering: Leveres i to fixed versioner til påbyg på loft med 350 cm som klippes til eller en højde justérbar version på 65-165 cm og en til montering over loft med 350 cm wire.

Længde er 136 cm i diameter

Lampehoved højde 5,2 cm

Lampehoved bredde 1,5 cm

Lyser enten smal nedad ca. 50 gr. og 180 gr. opad eller bredt nedad ca. 80 gr. og 160 gr. opad.

Pendel hoved farverne er: mat krom, mat hvid, mat sort, sort, mat guld, rosa guld(børstet kobber), bronze(børstet messing), Phantom (børstet bruneret). 

Loftrosetten er altid hvid og er 9,2 cm i bred og 3,2 cm høj

Lyskilden LED chip'en er 60W  som kan justéres fra 2700 Kelvin til en 4000 Kelvin og en LED på CRI 95, 3900 Lumen med en 50000 timer levetid. 

Der gives 5 års garanti på lampen og LEDen kan altid skiftes. 

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.