0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Mito Terra 3d gulvlampe Occhio

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
24.852,00 kr

Forventet leveringstid: 3-10 hverdage
 

Mito Terra 3D guldlampe Occhio. Med Mito Terra 3D gullampe, har Axel Maise igen skabt et banebrydende produkt som passer til Occhios stil og som igen skiller sig ud fra mængden. Occhio Mito Terra gulvlampe kan fås i 7 farver. stangen er enten hvid mat sort eller mat krom og kan armen fås i mat hvid, mat sort, mat krom, mat guld, rose guld eller


Læs mere...

* Påkrævede felter

24.852,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Mito Terra 3D guldlampe Occhio.

Med Mito Terra 3D gullampe, har Axel Maise igen skabt et banebrydende produkt som passer til Occhios stil og som igen skiller sig ud fra mængden.

Occhio Mito Terra gulvlampe kan fås i 7 farver. stangen er enten hvid mat sort eller mat krom og kan armen fås i mat hvid, mat sort, mat krom, mat guld, rose guld eller bronze. 

Mito Terra 3D fås er med en bred lyskegle på 80 gr nedad og 140 gr. opad

Ud over det unikke og meget minimalistiske design er Mito Terra 3D gulvlampen lavet af Occhios tekniske raffinementer, såsom at hvis man ønsker at styre lysets kelvin temperatur fra en warm 2700 Kelvin til dagslys, 4000 Kelvin som gør at man vågner helt op og bliver aktiv, så gøres det ved at man downloader Occhios app og derfra kan man så justerer lysets farvetemperatur på appen.

Højden er fast 190 cm, men armen hvor lyset sidder i kan vinkles til 30 eller 60 gr. til siderne

Men det er ikke alt, for man kan også dæmpe lyset eller tænde og slukke lampen herfra. og hvis man så slukker på sin alm. afbryder så husker den instillingen som man sidst havde sat den på.

Men det stopper ikke her for Occhio du kan også styre lyset via din tablet, pc, smartphone eller Occhio Air, Apple watch, eller occhio fjernbetjening dette er normalt tilbehør men til Mito Terra lamperne er det allerede integreret i lampen. Et super gennemført system.

Lampen kan selvfølgelig også fås med DALI styring

Mito Terra 3D serien fås i en anden udgave Mito Terra hvor du kan vælge en fast udgave på 190 cm eller 220 cm eller den variable udgave hvor du kan justerer højden fra 190 cm til 220 cm.

LED'en er kun forskellig når du vælger farven rose gold eller bronze så er det en 56W de andre er den på 70W og leverer en impornerende 4600 lumen

Occhio er Rolls Royce inden for lys og har selvfølgelig også sat deres LED i CRI 95 så den topper med den bedste LED inden for farvegengivelse

Alle kan justeres fra 2700-4000 Kelvin på Occhio app og med en levetid på 50000 timer på LED'en.

5 års garanti på lampen.

Lyset er helt fantastisk behageligt at se på og man bliver ikke blændet af lyset på grund af den optik som er lavet i silikone som sidder foran LEDén og styre retningen på lyset.

Mito Terra 3D gulvlampen er perfekt til grundbelysning i alle rum og på grund af sine justeringsmuligheder i kelvin og styrke af lys er den velegnet både til det private hjem med ny den nye minimalistiske stil og det lidt ældre design hvor en bronze, mat guld, mat sort eller Rosa guld kunne være med til at pynte på væg eller loft.

Den er også velegnet til erhverv kontore eller hospitaler, netop på grund af dens enkelte design samt sin fremragende kvalitets LED og dens kraftige LED

Lyset skal opleves og det kan man selvfølgelig i vores showroom på Usserød Kongevej 43C 2970 Hørsholm. 

Kontakt os gerne for mere information på mobil 61652882 eller på mail lamper4U@outlook.dk  

 

Specifikationer


Bredden 1,5 cm

Længde 150 cm

Højde: 190 cm

Lyser enten med 80 gr. spredning ned og 140 gr. opad.

Stel farve: Mat hvid, mat sort, mat krom, mat guld, rosa guld, bronze, phantom

Der er integreret AIR styring som styres via App 

Som tilbehør fås en fjernkontrol.

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.