0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Mito Aura loftlampe Occhio

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
13.442,00 kr

Forventet leveringstid: 3-10 hverdage
 

Mito Aura loftlampe Occhio Med Mito Aura loftlampe, har Axel Maise igen skabt et banebrydende produkt som passer til Occhios stil og som igen skiller sig ud fra mængden. Occhio Mito Aura loftlampe i LED kan fås i 8 farver. center konsollen er altid mat hvid eller mat sort og yderringen kan så fås i mat hvid, mat sort, mat krom, mat guld, rosa guld,


Læs mere...

* Påkrævede felter

13.442,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Mito Aura loftlampe Occhio

Med Mito Aura loftlampe, har Axel Maise igen skabt et banebrydende produkt som passer til Occhios stil og som igen skiller sig ud fra mængden.

Occhio Mito Aura loftlampe i LED kan fås i 8 farver. center konsollen er altid mat hvid eller mat sort og yderringen kan så fås i mat hvid, mat sort, mat krom, mat guld, rosa guld, bronze, phantom og nu phantom sort. 

Mito Soffitto Aura fås med to forskellige lysvarianter nedad:

  • en smal lyskegle på 50 gr. (denne version er velegnet til gang arealer eller  
  • en bred lyskegle på 80 gr (denne version er velegnet til over spiseborde, mødeborde og div.)

Men Mito Aura kan også lyse opad 180 grader, så der skabes en ekstra indirekte lys på hele loftet. Både lyset forneden og foroven kan justeres uafhængig af hinanden.

Ud over det unikke og meget minimalistiske design er Mito Aura loftlampen lavet af Occhios tekniske raffinementer, såsom at hvis man ønsker at styre lysets kelvin temperatur fra en warm 2700 Kelvin til dagslys, 4000 Kelvin som gør at man vågner helt op og bliver aktiv, så gøres det ved at freje på en lille knap som sidder i lampen.

For at man ikke skal til at bore hul i en ny dyr lampe så har Occhio også til denne model fået lavet en ring (sideways inlet) som har små udstandsninger i som skæres af så der er plads til at føre en ledning videre hen til et evt. lampeudtag. Dette er tilbehør som skal vælges til eller fra.

Men det er ikke alt, for man kan også dæmpe (LK lysdæmper) lyset eller tænde og slukke lampen herfra. Hvis man så slukker på sin alm. afbryder / lysdæmper så husker den instillingen, som man sidst havde sat den på.

Men det stopper ikke her for Occhio du kan også styre lyset via din tablet, pc, smartphone eller Occhio Air, Apple watch, eller occhio fjernbetjening, som kan ligge løst eller sættes op i det magnetiske vægbeslag. Et super gennemført system.

Mito Aura serien fås i to størrelser en diameter på 40 cm eller 60 cm.

LED'en er på forskellige styrke på de forskellige størrelser: 

  • Mito Soffitto 40 er på 40W  lm 
  • Mito Soffitto 60 er på 60W 3460 lm

Occhio er Rolls Royce inden for lys og har selvfølgelig også sat deres LED i CRI 95 så den topper med den bedste LED inden for farvegengivelse.

Alle kan justeres fra 2700-4000 Kelvin på Occhio app og med en levetid på 50000 timer på LED'en.

Der er 5 års garanti på lampen Den fås ved registrering hos Occhio., men selv efter de 5 år kan lampen repereres af forhandlere eller hos Occhio selv.

Lyset er helt fantastisk behageligt at se på og man bliver ikke blændet af lyset på grund af den optik som er lavet i silikone, som sidder foran LEDén og styre retningen på lyset.

Mito Aura er perfekt til grundbelysning i alle rum og på grund af sine justeringsmuligheder i kelvin og styrke af lys er den velegnet både til det private hjem med ny den nye minimalistiske stil og det lidt ældre design hvor en bronze, mat guld, mat sort eller Rosa guld kunne være med til at pynte på væg eller loft.

Den er også velegnet til erhverv kontore eller hospitaler, netop på grund af dens enkelte design samt sin fremragende kvalitets LED og dens kraftigei LED og også fordi den kan fås med Dali styring, som gør det muligt at styre lyset til ens døgnrytme samt styrken i lyset.

Lyset skal opleves og det kan man selvfølgelig i vores showroom på Usserød Kongevej 43C 2970 Hørsholm. 

Kontakt os gerne for mere information på mobil 61652882 eller på mail lamper4U@outlook.dk  

 

Specifikationer


Fås i to størrelser:

Mito Aura 40: Ø 40 cm, højde 13,5 cm, 40W, CRI95 2700-4000K

Mito Aura 60: Ø 60 cm, højde 13,5 cm, 60W  CRI95 2700-4000K

Roset Ø 17,9 cm, højde 3 cm

Lampens højde: 3 cm

Lyser nedade vælg imellem 50 gr. eller 80 gr. spredning.

Lyset opad er 180 gr

Stel farve: Mat hvid, mat sort, mat krom, mat guld, rosa guld, bronze, phantom, phantom sort.

Som tilbehør fås AIR til styring af lampen på APP eller på en fjernkontrol som også er tilbehør.

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.