0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Loft D 4040 m/ 2 arme á 40 cm bordlampe m/klemme Jieldé

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
4.370,00 kr

Forventet leveringstid: 5 uger
 

Jieldé Loft D 4040 m/2 arme á 40 cm bordlampe m/klemme   Jieldé Loft  D 4040 m/ 2 arme á 40 cm bordlampe m/klemme findes i 46 forskellige farver. Der er lige fra de matte, blanke, metal, børstet kobber, børstet stål, bronze og krom versionen som er den dyreste af materialerne. Jean -Lois Domecq, en fra


Læs mere...

* Påkrævede felter

4.370,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Jieldé Loft D 4040 m/2 arme á 40 cm bordlampe m/klemme

 

Jieldé Loft  D 4040 m/ 2 arme á 40 cm bordlampe m/klemme findes i 46 forskellige farver.

Der er lige fra de matte, blanke, metal, børstet kobber, børstet stål, bronze og krom versionen som er den dyreste af materialerne.

Jean -Lois Domecq, en fransk designer, tegnede Jieldé lampen i 1949. Navnet Jieldé har han kreeret ud af  sine initialer JDL. 

I 1950 står den første Jieldé lampe færdig. Den blev oprindeligt designet til brug som en arkitekt arbejdslampe og er derfor skabt i et stærkt materiale som kan holde til at blive brugt. 

Det industrielle look er i dag som dengang i 1950'erene det foretrukne og mest mondæne look indenfor arkitektlamper.

Jieldé lampen er opbygget af et hoved hvor man kan vælge én eller flere arme som udgør de forskellige typer lamper, såsom bordlampe, væglampe, loftlampe og gulvlampe. 

I Jieldé lampen er der ikke trukket ledning hele vejen op gennem lampen. I kugleleddene findes 2 messinge ringe som fører strømmen videre til  den næste arm. Det gør at Jieldé lampen kan bygges op med så mange arme som man lyster.

Den ses som regel monteret på en tung poleret bremseskive, hvilke giver en god stabil platform, som lampen kan balancere på. 

Lyset er et fremadrettet lys i én retning og blændfrit. Alle Jieldés lamper har et nummer indgraveret i lampehovedet.

Jieldé lampen er aldrig gået af mode og selv i dag kan man købe en brugt  for næsten samme pris som en ny.

Priserne varierer alt efter størrelse, antal led som fås i 30- 40-60-120 cm og alt efter om lampen er malet eller børset stål.

Kontakt os gerne for mere information på tlf 61652882 eller mail: lamper4U@outlook.dk. 

(lyskilde medfølger ikke)

 

Specifikationer


Producent: Jieldé

Materiale: Aluminium

Farve: 46 forskellige farver (vælg ovenfor)

Bredde: 10 cm

Dybde: 2 arme á 40 cm

Base: 16 cm

Lyskilde: 1 x 60 Watt E27

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.