0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Follow Me farver LED bordlampe Marset

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
1.744,00 kr

Forventet leveringstid: 3-5 dage
 

FollowMe nu i farver LED bordlampe Marset Follow me bordlampen fra Marset. Lampen drives ved et opladelig batteri og med LED lyskilde med tre interval styrker, 5 - 20 timer afhængig af hvilken styrke der bruges. Opladningen foregår enten med 230V stik eller USB stik via computer. Nu med base i 4 nye farver; teracotta, green, pink og blue 


Læs mere...

* Påkrævede felter

1.744,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


FollowMe nu i farver LED bordlampe Marset

Follow me bordlampen fra Marset.

Lampen drives ved et opladelig batteri og med LED lyskilde med tre interval styrker, 5 - 20 timer afhængig af hvilken styrke der bruges.

Opladningen foregår enten med 230V stik eller USB stik via computer.

Nu med base i 4 nye farver; teracotta, green, pink og blue 

Lampen er udført i opal PVC med hvidt egetræs håndtag og en messing tænd/sluk knap.

Lampen egner sig fint til de små hygge timer på terrasen eller altanen i de sene timer eller til børnene når der skal leges i hulen.

Kontakt os gerne for mere information på tlf 61652882 eller mail lamper4U@outlook.dk.

 

Specifikationer


Producent: marset

Materiale: PVC, messing, egetræ

FollowMe Højde: 28,8 cm, Skærm bredde: 13,3 cm, Lyskilde: E27 3,2W 240L 2700 Kelvin

Farver: terracotta, blå, grøn, pink

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.