0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Disco loftlampe Catellani & Smith

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
4.275,00 kr

Forventet leveringstid: 3 uger
 

Disco loftlampe fra Catellani & Smith Disco loftlampe Designet af Enzo Catellani. En loftlampe som skalber reflektionslys i form af sin nedhøngte lyskilde som peger lyset op på loftpladen, som kan fas i fire farver blad guld, blad søl, blad kobber eller en hvid hvor den nedhængte skål men pæren i kan fås i poleret nikkel, mat hvi


Læs mere...

* Påkrævede felter

4.275,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Disco loftlampe fra Catellani & Smith

Disco loftlampe Designet af Enzo Catellani.

En loftlampe som skalber reflektionslys i form af sin nedhøngte lyskilde som peger lyset op på loftpladen, som kan fas i fire farver blad guld, blad søl, blad kobber eller en hvid hvor den nedhængte skål men pæren i kan fås i poleret nikkel, mat hvid eller blank hvid.

Lyset er enklet og blændfrit og lidt afhængig af hvilken overflade man vælger så kan lyset være meget lyst eller mere varm hvid man bruger guld eller kobber versionen. Enzo Catallani ville imiterer solen eller ilden med Disco og få den til at ligne en solnedgang.

Lyskilden er en R7s som når den dæmpes også får det røde varme lys frem i pæren, der kan fås LED retro fit pære men de er desværre ikke helt så gode som den gode gammeldag halogen rør.

Materialet er Alluminium og nikkel.

Diameteren på pladen er Ø 60 cm og højde 24 cm

Disco loftlampen kan sidde mange steder og kan bruges både i privaten og i kontormiljøer. I et lang gang, i stuen, i en entre som en velkomstlampe, det eneste man ikke må, det er at skjule denne dekorative og smukke lampe.

 

Specifikationer


Diameter: 17 cm

Dybde: 9 cm

Højde 17 cm

Lyskilde: max 1 x 1W 350mA i (230V LED ingen driver/transformer) og LED kan skiftes

Materale Aluminium, jern og nikkel 

Farver hvid

Kan fås med el

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.