0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Cube LED udendørs væglampe Light-point

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!

Pris: 2.195,00 kr

Special Price 1.645,00 kr

Forventet leveringstid: 1-3 dage
 

Minimalist dansk design Cube LED væglampen er designet af den danske designer Ronnie Gol. Væglampens minimalistiske stil og funktionelle design, gør at den passer til de fleste huse, stuer, gange og kontormiljøer. Dens funktionelle indstillinger giver dig flere muligheder, for at tilpasses murens/væggens estisk udtryk, alt efter hvilket behov du


Læs mere...

* Påkrævede felter

Pris: 2.195,00 kr

Special Price 1.645,00 kr

Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Minimalist dansk design

Cube LED væglampen er designet af den danske designer Ronnie Gol. Væglampens minimalistiske stil og funktionelle design, gør at den passer til de fleste huse, stuer, gange og kontormiljøer.

Dens funktionelle indstillinger giver dig flere muligheder, for at tilpasses murens/væggens estisk udtryk, alt efter hvilket behov du har. Dens forskellige muligheder gør, at du kan vælge enten,

  • at lade den udsende diffust lys fra både toppen og bunden, eller
  • begrænse den til en smal stribe af lys. Den smalle stribe af lys (skaber en illusion af et levende stearinlys).

Cube LED væglampens designer, Ronnie Gol, der også er stifter af LIGHT-POINT, der er virksomheden bag lampen, har også designet populære lampe-serier som Zero S, Vintage og Archi.

Om designeren

I en alder af kun 25 år, skabte den danske designer Ronni Gol LIGHT-POINT og har siden udviklet mange kendte og prisvindende produkter. LIGHT-POINT er derfor blevet en af Danmarks førende belysningsfirmaer. Ronnie Gol er også designeren bag populære designlampe-serier som Zero S, Vintage og Archi.

Ronni Gol revolutionerer lampemarkedet med sin sans for kvalitet, designideer og inspiration til nye tiltag inden for belysning i hjemmet. Størstedelen af lamperne i LIGHT-POINTs sortiment bliver designet af ham, men han har også udvidet sit sortiment med et agentur på italienske designet kvalitetslamper.

Agenturet, på de italienske kvalitetslamper, spænder over brands som Leucos, Illumina (opkøbt af LIGHT-POINT), morosini og Evistyle.

Ronnie Gol finder inspiration til LIGHT-POINTs ikoniske designs på sine rejser rundt om i verdenen. Hvilket bevirker at det klassiske stilrene danske design og funktionalitet, lamperne er kendt for, får sit helt eget unikke præg af det bedste fra hele verdenens designhistorie.

Legen med det nyeste inden for LED belysning kombineret med den høje kvalitet af brugen af materialer og design, er det der skaber den nytænkning, som LIGHT-POINT er så kendt for. Porteføljen af det brede sortiment dækker over alt fra belysning i private hjem, henover belysning til professionelle rum, som fx. Kontorer, butikker, hoteller, cafeer og restauranter.

En løsning til alle hjem

Cube LED væglampen fra LIGHT-POINT, fås i mange forskellige udgaver. Hver af disse giver muligheden for at få den helt rigtige belysning, til udendørs brug eller indendørs. Du kan derfor få den i en farve og funktionalitet der passer til netop dit hjem.

Modeller

  • Mini 80 x 80 mm, (her medfølger en integreret LED)
  • 100 x 100 mm, (med G9-fatning)
  • XL 150 x 150 mm. (med E27 fatning)

Dens helt specielle design gør, at den er monteret med to lodrette plader, der kan vippes både ind mod hinanden og væk fra hinanden. Denne egenskab gør, at du kan lege med skyggerne på lyset, både foroven og forneden, hvilket sætter dig i stand til at styre den stemning, som lamperne skaber.

Du kan eksempelvis sætte lampen til at afgive en smal - næsten stearinlys-agtig - lysstråle foroven, samtidig med at den har et bredere, mere spredt, lys forneden. I alt har du fire valgmuligheder til, hvilken stemning og udtryk lampen skal skabe - disse valgmuligheder, varierer relativt til model. Indstillingen af lampens lyskegle er nem og intuitiv for selv den uprøvede gør-det-selv-mand.

Cube mini LED

Du kan også få en version af Cube lampen, som kun lyser nedad - Cube mini LED. Denne indeholder selvfølgelig stadig mulighederne for at justere hvor bred, du ønsker at dette lys skal være.

Cube mini LED fås dog også i en version, hvor den udsender lys foroven.

Fælles for begge disse er, at lyskilden er en integreret 2 x 3W LED i 3000K. De 3000K vil sige at den er lidt ovre i den kølige tone. Hvilket bevirker at den ikke egner sig til at skabe en hyggelige atmosfære i stuen, men er bedre til gennemgangs arealer.

Hvis du monterer lampen på vægge, som er malet i andet en hvid, kan det godt være med til at bløde den lidt kølige temperatur op, som den integrerede LED udsender. Derfor vil den godt kunne bruges hyggelige steder hvor lyset bruges meget.

De integrerede LED pærer kommer med en 5 års garanti og de kan ikke skiftes, men det er typisk driveren/transformeren der ryger og disse kan skiftes efter behov.


Vær opmærksom på

Du kan få Cube LED væglampen i tre forskellige størrelser;

  • Mini 80 x 80 mm, (her medfølger en integreret LED)
  • 100 x 100 mm, (med G9-fatning)
  • XL 150 x 150 mm. (med E27 fatning)

Derudover skal du også vælge hvilken farve, den størrelse lampe du vælger, skal være i. Lampen fås i hvid, silver eller sort, fælles for alle farverne er, de er pulverlakerede og matte.

Pulverlakeringen sikrer en ensartet og slidstærk overflade, der er god til udendørs områder.

På versionerne, hvor der medfølger en integreret LED (med 7 års garanti), er der monteret klart glas på og i, uanset hvilken farve. Hvorimod på 100x100 og 150x150 er det frostet glas, der er monteret på.

Dette betyder, at det er to vidt forskellige oplevelser, belysningen fra væglamperne giver. I de forskellige udgaver kan man få versioner der kun lyser ned, eller versioner der lyser op og ned.

Derudover kan lyskilden virke forskelligt, hvis man har en PIR sensor monteret som tænder og slukker lyset automatisk.

For mere info, så er du velkommen til at ringe +45 61652882, skrive en mail til lamper4U@outlook.dk eller se den live i vores showroom i Hørsholm.

Forskellige fatninger

Lyskilden i væglampen varierer afhængigt af hvilken model du vælger. I mini-modellen er der en integreret LED brik (også kaldet en LED chip), som vi anbefaler man ikke selv skifter, men lader en fagmand om.

I 100 x 100 mm. modellen findes en G9-fatning, som tillader at du selv kan vælge, hvilken lyskilde (pære) du vil bruge, fx. 230V halogenpære, sparepære eller LED.

I XL-modellen findes en E27 fatning, denne gør det ligeledes muligt for dig at sætte den lyskilde i, som du ønsker - ligesom med 100 x 100 mm-modellen.

Montering og Sløjfbar

For at kunne montere væglampen, er det nødvendigt at denne skilles ad. Lampen monteres herefter direkte på et lampeudtag eller en væg hvor kablet allerede er fræset ind i. Lamperne er sløjfbare, hvilket betyder at du kan sætte lamperne i samme sløjfe. Hver af disse har nemlig muligheden for et kabel videre til næste lampe. Sløjfbare udendørs lamper gør for- og monteringarbejdet mindre krævende.

Lampen er primært designet til at være udendørs, men vi har også hjulpet andre kunder med at sætte dem op i stuer, lange gange og kontormiljøer. Grundet lampens design, egner den sig selvfølgelig bedst hvor der er behov for lys både oppe og nede.

Når du skal finde den bedste højde at montere lampen, så anbefaler vi at du sætter den fra øjenhøjde og opefter. Så kommer den nemlig ikke til at blænde hverken for oven eller neden.

Væglampen kan kun monteres på en helt flad væg, du kan derfor ikke naturligt montere et kabel ind i siden på lampen. Dette kan kun gøres naturligt, hvis lampen monteres hvor der er en rille/mellemrum på en mursten.

 

Specifikationer


Lyskilde 2 x 3W LED 3000K, 440 Lm, Ra>90

Farve: hvid, sort, silver  

Størrelse 10 x 10 cm

Materiale aluminium og klart glas

Lampen lyser op og ned og kan justeres efter behov.

Som tilbehør fås en plade til husnummer.

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.