0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Augustin pendel Jieldé

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
2.285,00 kr

Forventet leveringstid: 5 uger
 

Augustin pendel Jieldé   Jean -Lois Domecq, en fransk designer tegnede Jieldé lampen i 1949. Navnet Jieldé har han kreeret ud af  sine initialer JDL. I 1950 står den første Jieldé lampe færdig. Den blev oprindeligt designet til brug som en arkitekt arbejdslampe og er derfor skabt i et stærkt mater


Læs mere...

* Påkrævede felter

2.285,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Augustin pendel Jieldé

 

Jean -Lois Domecq, en fransk designer tegnede Jieldé lampen i 1949. Navnet Jieldé har han kreeret ud af  sine initialer JDL.

I 1950 står den første Jieldé lampe færdig. Den blev oprindeligt designet til brug som en arkitekt arbejdslampe og er derfor skabt i et stærkt materiale som kan holde til at blive brugt. 

Det industrielle look er i dag som dengang i 1950'erene det foretrukne og mest mondæne look indenfor arkitektlamper.

Augustin pendel findes i 46 forskellige farver på den udvendige skærm. Der er lige fra de matte, blanke, metal, børstet kobber, børstet stål, bronze samt krom versionen som er den dyreste af materialerne.

Det indvendige af skærmen samt ledningen fås som:

1. Sølv ledning med sølv inderskærm

2. guld ledning med guld inderskærm

3. hvid ledning med hvid inderskærm

 

Pendlen fås i 4 størrelser:

Diameter 16 cm  med en max ophængshøjde på 172 cm

Diameter 24 cm med en max ophængshøjde på 180,5 cm

Diameter 36 cm med en max ophængshøjde på 194 cm

Diameter 60 cm med en max ophængshøjde på 214 cm

 

Alle Jieldés lamper har et nummer indgraveret i lampehovedet. Jieldé lampen er aldrig gået af mode og selv i dag kan man købe en brugt  for næsten samme pris som en ny.

Priserne varierer alt efter størrelse, om lampen er malet eller børset stål.

(der medfølger ikke lyskilde men vi anbefaler LED og gerne PAR 20 og PAR 30 LED da de giver det bedste og kraftigste lys)

Kontakt os gerne for mere information på tlf 61652882 eller mail: lamper4U@outlook.dk. 

 

Specifikationer


Producent: Jieldé

Materiale: Aluminium

Farve: 46 forskellige farver (vælg ovenfor)

Diameter: 16 cm, 24 cm, 36 cm, 60 cm

Skærm højde: 18,5 cm og 28 cm

Max. ophængshøjde 172 - 214 cm

Lyskilde: 1 x E27 max 100W (der medfølger ikke lyskilde)

 

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.