0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Arigato FP gulvlampe fra Grupa Products

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!

Pris: 4.419,00 kr

Special Price 3.314,25 kr

Forventet leveringstid: 3-5 dage
 

Arigato FP gulvlampe Grupa Products   Arigato serien er et retro design med minimalistiske træk og er næsten som en skulptur i sig selv. Arigato FP er en gulvlampe med kun 1 arm på i 30 cm så den egner sig godt som læse lampe. Lamperne kan fås som pendel, væglampe, loftlampe med et eller to hoveder, bordlampe eller


Læs mere...

* Påkrævede felter

Pris: 4.419,00 kr

Special Price 3.314,25 kr

Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Arigato FP gulvlampe Grupa Products

 

Arigato serien er et retro design med minimalistiske træk og er næsten som en skulptur i sig selv.

Arigato FP er en gulvlampe med kun 1 arm på i 30 cm så den egner sig godt som læse lampe.

Lamperne kan fås som pendel, væglampe, loftlampe med et eller to hoveder, bordlampe eller som gulvlampe med et eller to hoveder.

Arigato fås i farverne: mat hvid eller mat sort og indersiden på lampehovedet er altid hvidt for det reflekterer lyset bedst.

Lampe stellet er lavet af stål kombineret med hovedet som er i aluminium.

Armene kan justeres i forhold til den arbejdsopgave man ønsker. Lyset som kommer fra Arigato er indirekte lys, hvilket vil sige at lyset kastes tilbage i den hvide reflektor skærm og sender så et diffust lys fremad i en retning.

Det gør at lyset ikke blænder da man ikke ser pæren oppe i lampehovedet. Lyset er yderst velegnet som funktionelt lyst, såsom læselys eller andre arbejdsrelaterede opgaver.

Der kan sættes op til 100 watt halogen i den E27 sokkel, som sidder i lampen. Da det er en E27 sokkel kan der med fordel bruges en LED eller sparepærer til lampen.

Grupa produkts er fra Kroatian og er kendte for innovative og funktionelle lamper som er håndlavede produkter.

Firmaet startede i 2012 og drives af tre designere. Filip Despot, Ivana Pavic og Tihana Taraba. De har allerede vundet design priser for deres kreative designer lamper.

Lampefeber i Aarhus som er agent for Grupa Products er overbeviste om at den nye serie, Arigato, passer fint ind i de danske private hjem samt kontormiljøer grundet de rene linier.

Arigato serien kan opleves i vores showroom i Hørsholm nord for København.

Kontakt os gerne for mere information på mobil: 61652882 eller mail: lamper4U@outlook.dk.

 

Arigato serien fra Grupo Products

 

Specifikationer


Materiale Jern og aluminium

Højde 109+34 cm

Skærm Ø 22 cm

Farve(r) hvid - sort

Lyskilde max 1 x 100W E27

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.