Gebyrfri betaling
14 dages fortrydelsesret
Kørende lyskonsulent til din foretrukne adresse
Se lamperne i vores store showroom i Hørsholm
Fri fragt på alle ordrer
Telefontid 9:00-20:00 Ring på 61652882

Kanon pendel ABC lys

2.244,00 kr

På lager: Lagerstatus: Forventet levering: 3 uger

Læs mere om Kanon pendel ABC lys

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper4U.

For Henrik og resten af holdet hos Lamper4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper4U sidder klar til at hjælpe dig.


Kunderne siger
Lamper4u Testimonial

Julian Guldberg

Det er sjældent man møder en forretning hvor de går så meget op i rådgivning som hos Lamper4u.dk. Jeg har før handlet hos andre online lampe forretninger og blev meget positivt overrasket da jeg blev ringet op af en belysningskonsulent. Han spurgte ind til hvor vores pendle skulle hænge. Jeg havde valgt en for kraftig pære (100W) i forhold til pendlen skulle hænge over vores spisebord og skabe stemning. Tak for en god oplevelse.30. juli 2017
Lamper4u Testimonial

Kristian W. Iversen

Jeg købte en stor ordre lamper, som skulle sendes over flere omgange, og da de ikke skulle sættes op med det samme, har kasserne været uåbnet i et stykke tid, indtil de skulle monteres. Jeg har fået noget nær den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet online, og vil varmt anbefale Lamper4u til alle, og handler der gerne igen, næste gang jeg har behov for nye lamper. Fantastisk service og hurtig responstid!10. november 2016

Kanon pendel (tidligere store kanon) giver en smal stråle med koncentreret lys, men er iøvrigt velegnet til at hænge højt, da den ikke blænder. NYHED ! Denne lampe kan fås med ACL-dioden (RA 98, 500-600 lux, forbrug 10+2W) og driveren skal kunne skjules f.eks. på loftet eller med driveren monteret i aluminiumsrør monteret på ledningen. Husk til LED og 12V version leveres eksl. driver/transformer - husk at bestille transformer.


Yderligere information

Lysretning Ned / Opad
Størrelse Ikke tilgængelig
Specifikationer

Fatning: GU10 max 35W 230V eller  GY6,35 max 35W 12V (kræver transformer) eller LED 13W AC LED (kræver driver)

Maksimum 35 watt

Højde 13,8 cm

Diameter 5,5 cm

Materialer aluminium 

Farve(r) Hvid / sort / grafitgrå / krom / kobber


Følg med på Instagram