0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Parentesi gulvlampe Flos

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!

Pris: 2.540,00 kr

Special Price 1.905,00 kr

Forventet leveringstid: 3-5 dage
 

Parentesi gulvlampe Flos. Designet af Achille Castiglioni and Pio Manzù 1971 Bevæglig lampe bruges til uplight eller læselys. Kan leveres med 1 eller 2 spots.     Parentesi er en super skøn klassiker fra Flos og dens minimalistiske look og den enkelte måde at den ene eller de to spot sidder på en wire, der sp&a


Læs mere...

* Påkrævede felter

Pris: 2.540,00 kr

Special Price 1.905,00 kr

Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Parentesi gulvlampe Flos.

Designet af Achille Castiglioni and Pio Manzù 1971

Bevæglig lampe bruges til uplight eller læselys.

Kan leveres med 1 eller 2 spots.    

Parentesi er en super skøn klassiker fra Flos og dens minimalistiske look og den enkelte måde at den ene eller de to spot sidder på en wire, der spændes ud mellem gulv og loft og giver dem en frihed til at trække spotten op eller ned alt efter behov og pege lyset der hen hvor der er behov for det.

Parentesi giver et spot lys, der egner sig bedst til læselys eller focus på kunst eller ting man gerne vil fokucerer på

En god placering kunne også være ved sengen, sofaen eller ved sin sofa eller en god lænestol.

Parentesi kommer i hvid, sort, rød og stål.

OBS: Lyskilde medfølger ikke.

 

Specifikationer


Farver: sort, hvid, nikkel eller rød

Wire højde: 4 meter

Lyskilde: 1 x E27 150W

Material stål.

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.