0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

May day bordlampe Flos

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!

Pris: 820,00 kr

Special Price 615,00 kr

Forventet leveringstid: 3-5 dage
 

May day Flos. May day en skør, skøn og anderledes lampe. Den er designet af Konstantin Grcic i 2000 Lampen har flere anvendelsesmuligheder. Den kan Hænges op over et bord eller i et hjørne for at opnå et difust lys. Den kan stilles på bordet, hvor den vil kaste et diffust lys fra sig. Der er Stellet f&arin


Læs mere...

* Påkrævede felter

Pris: 820,00 kr

Special Price 615,00 kr

Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


May day Flos.

May day en skør, skøn og anderledes lampe.

Den er designet af Konstantin Grcic i 2000

Lampen har flere anvendelsesmuligheder.

Den kan Hænges op over et bord eller i et hjørne for at opnå et difust lys. Den kan stilles på bordet, hvor den vil kaste et diffust lys fra sig.

Der er Stellet fås i flere farver sort eller orange.

Der er flere meter ledning der kan vikles op på en anordning på selve lampen.

 

Specifikationer


Materiale Polycarbonat

Fatning E27 60 watt

Stel farve: orange og sort

Højde 53 cm

Bund diameter: 22 cm

Vægt 0,7 kg

IP20

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.