0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

AIM pendel Cable+Plug Flos

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!

Pris: 4.030,00 kr

Special Price 3.022,50 kr

Forventet leveringstid: 1-7 dage
 

FLOS AIM pendel Pendlen er designet af Erwan og Ronan Bouroullec for det italienske firma FLOS. AIM lampen er designet med hele 9 meter ledning, så du enten kan lade den hænge direkte ned, eller lade ledningen hænge i lag fra loftet. Denne model er designet sådan, at den skal skal sættes direkte til stikkontakt. Det betyder at lampen kan b


Læs mere...

* Påkrævede felter

Pris: 4.030,00 kr

Special Price 3.022,50 kr

Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


FLOS AIM pendel

Pendlen er designet af Erwan og Ronan Bouroullec for det italienske firma FLOS.

AIM lampen er designet med hele 9 meter ledning, så du enten kan lade den hænge direkte ned, eller lade ledningen hænge i lag fra loftet.

Denne model er designet sådan, at den skal skal sættes direkte til stikkontakt. Det betyder at lampen kan bruges enten over et bord, eller som læselampe ved siden af en stol i stedet for en gulvlampe.

På hovedet sidder nemlig både tænd/sluk, men også lysdæmper, så du kan justere lysstyrken præcis som du ønsker.

AIM lampen fra FLOS er konstrueret i aluminium med en skærm i optisk polycarbonat. Med den indbygget LED lyskilde på hele 20 watt giver AIM lampen er kraftigt, men blødt lys. Aim pendlerne er dæmpbare med en række kontakter.

Lyset fra pendlen er fremadrette i en retning og blændfrit og justerbart både i retning og lysstyrke.

Den kan anbefales til mange gode steder i hele huset eller i et kontormiljø i klaser eller enkeltvis som punktbelysning.  

AIM pendlen fås i to størrelserr Ø17 cm eller Ø 24,3 cm

Materiale: Aluminium Farve: Sort, hvid eller brun

Ledning: 9 meter

Vægt 1,9 eller 3,2 kg.

Lyskilde: 20 Watt LED Indbygget

Farvetemperatur: 2700 kelvin, 1250 lumen, Ra90, Dæmpbar

 

Specifikationer


 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.