0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Henrik pullert David Super Light

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
3.156,00 kr

Forventet leveringstid: 3-5 dage
 

Henrik Pullertlampe. Henrik pullertlampe fra david superlight. Opbygning: Vinklede mellemskærme og topskærm for nedadgående lysvinkel. Materiale: Topskærm, mellemskærme og vægarm i varmgalvaniseret stål, afstandsrør i alumininum, skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan også leveres i slebet rustf


Læs mere...

* Påkrævede felter

3.156,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Henrik Pullertlampe.

Henrik pullertlampe fra david superlight.

Opbygning: Vinklede mellemskærme og topskærm for nedadgående lysvinkel.

Materiale: Topskærm, mellemskærme og vægarm i varmgalvaniseret stål, afstandsrør i alumininum, skruer og møtrikker i rustfri stål.

Kan også leveres i slebet rustfri stål og massiv kobber samt pulverlakeret i hvid, sort og antracit struktur.

Glas: Mundblæst marineglas i klar eller opalhvid, sprøjtestøbt slagfast polycarbonat i klar eller opalhvid.

Montering: Tilslutningklemme til sløjfning af 2 kabler 3x6,0mm2 er placeret i armaturhovedet. Evt. forkoblingsudstyr er ligeledes placeret i armaturhovedet Klasser: Kapslingsklasse IP44. Isolationsklasse I el. II. Vandalklasse II. Godkendelse: CE-mærke.

10 års rustgaranti.

 

Specifikationer


Farver Galvaniseret, sort, hvid, antrazitgrå og massiv kobber

Armaturhøjde 20cm. Diameter 29cm.

Vægt (ex.mast) min.2,8kg.

Mast Ø 133mm.

Lyskilder:Standardpære/sparepære E27 max 60W, Kompaktlysrør 10-13W, 18W, 26W

Lampen er inklusiv mast på 120 cm. d.v.s samlet højde mast + amatur bliver 95 cm over jord. ( Masten kan fås i højerer på forespørgsel)

Som tilbehør kan købes vingefundamen til stabilisering af nedstøbning eller beslag samt OPUS74 stikkontakt til montering på masten.

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.