0

Handelsbetingelser

 
Priser
Alle priser er inkl. 25% moms og afgifter m.m. og er i danske kroner (DKK).

14 dages returret
Lamper4U.dk yder forbrugere 14 dages returret fra den dag lampen er modtaget og frem. Hvis du fortryder dit køb allerede inden modtagelse af varen, er dette også muligt.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail: lamper4U@outlook.dk/mobil: 61652882 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du kun kan få en forholdsmæssig del af fragtomkostningerne tilbage, svarende til fordelingen mellem det antal varer du sender tilbage, og det antal du beholder. 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Ingen.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 85,- op til 5 kg.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til
Lamper 4U
Usserød Kongevej 43C
2970 Hørsholm
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Betalingsbetingelser
På Lamper4u.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa og Mastercard. Fakturabeløbet bliver først trukket på kreditkortet, når varerne afsendes.
Vi tager ikke kortgebyrer.
Vores internetbutik fungerer i samarbejde med bl.a. PBS (Pengeinstitutternes Betalings Systemer), og vi har sikret alle følsomme data, der transporteres via nettet i forbindelse med køb ved hjælp af SSL (Secure Socket Layer) kryptering. Du kan derfor trygt handle i vores webshop.
Al kommunikation imellem dig og den server Lamper4U.dk er hosted på, sker via en krypteret forbindelse. Det betyder også, at når du indtaster betalingsoplysninger, navn, adresse eller kreditkortnummer, befinder du dig i et ‘sikkert område’.
Vi kan anbefale at læse mere om sikkerhed på nettet på Forbrugerrådets hjemmeside,Foreningen for Dansk Internet Handel og PBS’ hjemmeside.
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din
månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.
Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.
Læs mere her: www.viabill.com/kredit
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Leveringsbetingelser
Varer leveres med Post Danmark, GLS eller fragtmænd, alt afhængig af leveringsadressen.
Danmark, privat adresse kr. 68
Danmark, levere ttil pakkeshop kr. 49
Danmark, erhverv adresse kr. 69
I perioder kører vi tilbud med fri fragt, i disse perioder vil du ikke blive pålagt fragt omkostning på din ordre. Det vil fremgå tydeligt af bestillingsformularen hvis du bestiller i en periode med Fri fragt.
Med mindre andet er anført under detaljer for varen, sker levering normalt inden for 2-5 arbejdsdage. Varer, der er i restordre eller som er bestillingsvare, kan have længere leveringstid end angivet. Ved tvivl er du velkommen til at ringe på 61652882 og spørge om lager status.

Reklamation
Vi sætter en ære i at sikre, at alle vores produkter holder en høj kvalitetsstandard.
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til
Lamper 4U
Usserød Kongevej 43C
2970 Hørsholm
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Konkakt os pr. email lamper4U@outlook.dk eller på tel. 61652882 i forretningens åbningstid.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Behandling af personlige oplysninger
Butikken gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database hos Lamper 4U. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.
Personoplysningerne registreres hos Lamper 4U v/Henrik Adelgaard, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på lamper4u.dk er Henrik Adelgaard.
Som registreret hos Lamper 4U har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Lamper4u@mail.dk.

Rabatordninger
Rabat kan gives ved større ordre.
Ring eller skriv og få et tilbud.

Diverse
Det leverede materiale incl. evt. lysberegninger må ikke efterlignes eller overlades til tredjemand med fremstilling for øje.
Hvor intet andet er angivet, er tilbuddet gældende i 30 dage.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Henrik Adelgaard på tlf. 6165 2882 eller mail lamper4U@outlook.dk. 
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr
Generelle oplysninger
Lamper 4U v/Henrik Adelgaard
Enkeltmandsvirksomhed
Lamper og belysningsrådgivning
CVR: 26880750
Usserød Kongevej 43C, 2970 Hørsholm
lamper4U@outlook.dk
61652882

Handelsbetingelserne er senest opdateret 16-10-2017