Handelsbetingelser

 
Priser:
Lamper 4U forbeholder sig ret til uden varsel at forhøje priserne som følge af Force Majour. Alle priser er inkl. 25% moms og afgifter m.m. og er i danske kroner (DKK).


14 dages returret:

Lamper4U.dk yder 14 dages returret fra den dag lampen er købt og frem.  Hvis du fortryder dit køb allerede inden modtagelse af varen, gør fortrydelsesretten sig også gældende.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail: lamper4u@mail.dk/mobil: 61652882 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                                                                                                        

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for:  Ingen.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 85,- op til 5 kg.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Lamper 4U, Usserød Kongevej 43C, 2970 Hørsholm

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 


Betalingsbetingelser:

På Lamper4u.dk kan du betale med Dankort eller eDankort. Fakturabeløbet bliver først trukket på kreditkortet, når varerne afsendes.

Vores internetbutik fungerer i samarbejde med bl.a. PBS (Pengeinstitutternes Betalings Systemer), og vi har sikret alle følsomme data, der transporteres via nettet i forbindelse med køb ved hjælp af SSL (Secure Socket Layer) kryptering. Du kan derfor trygt handle i vores webshop.
Så længe du blot kigger og klikker på vores hjemmeside for at finde gode tilbud, er der ingen kryptering, men så snart du indtaster betalingsoplysninger, navn, adresse eller kreditkortnummer, lukkes du ind i et såkaldt 'sikkert område'.
Vi kan anbefale at læse mere om sikkerhed på nettet på Forbrugerrådets hjemmeside,Foreningen for Dansk Internet Handel og PBS' hjemmeside.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 


Leveringsbetingelser:

Varer leveres med Post Danmark, GLS eller fragtmænd, alt afhængig af leveringsadressen. Med mindre andet er anført under detaljer for varen, sker levering normalt inden for 2-5 arbejdsdage. Den angivne leveringstid er en forventet leveringstid og således ingen garanti for, at du modtager produktet til den angivne tid. Lamper 4U kan ikke drages til ansvar for forsinkelse af leverancer. Varer, der er i restordre, kan have længere leveringstid end angivet. Ved tvivl er du velkommen til at ringe på 61652882 og spørge om lager status.


Reklamation:

Vi sætter en ære i at sikre, at alle vores produkter holder en høj kvalitetsstandard.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Lamper 4U, Usserød Kongevej 43C, 2970 Hørsholm

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Konkakt os pr. email lamper4u@mail.dk eller på tel. 61652882 i forretningens åbningstid.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 


Behandling af personlige oplysninger:

Butikken gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database hos Lamper 4U. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

Personoplysningerne registreres hos Lamper 4U, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på lamper4u.dk er Henrik Adelgaard.

Som registreret hos Lamper 4U har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Lamper4u@mail.dk. 


Rabatordninger:
Rabat kan gives ved større ordre.
Ring eller skriv og få et tilbud.


Diverse:

Det leverede materiale incl. evt. lysberegninger må ikke efterlignes eller overlades til tredjemand med fremstilling for øje. 
Hvor intet andet er angivet, er tilbuddet gældende i 30 dage. 

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

Generelle oplysninger: 

Lamper 4U

Lamper og belysningsrådgivning

26880750

Usserød Kongevej 43C, 2970 Hørsholm

lamper4u@mail.dk

61652882

Handelsbetingelserne er senest opdateret 24-10-2015