0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Gemmy Prisma gulvlampe Slamp

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
3.400,00 kr

Forventet leveringstid: 2-3 uger
 

Gemmy Prisma gulvlampe Slamp   Gemmy Prisma gulvlampe. Gulvlampen er designet af Spalletta. Croche, Ragnisco og Wijffels for Slamp. Lampeskærmen er produceret i Lentiflex, som er et genbrugsplast med en hvidlakeret stålfod. Skærmmaterialet er transparent så lyset lyser diffust gennem skærmen. Fatningen er E27 42W og tager gerne en LED filament i max 10W. Der er 6 for... Læs mere om Gemmy Prisma gulvlampe Slamp.

3.400,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Gemmy Prisma gulvlampe Slamp

 

Gemmy Prisma gulvlampe.

Gulvlampen er designet af Spalletta. Croche, Ragnisco og Wijffels for Slamp.

Lampeskærmen er produceret i Lentiflex, som er et genbrugsplast med en hvidlakeret stålfod.

Skærmmaterialet er transparent så lyset lyser diffust gennem skærmen.

Fatningen er E27 42W og tager gerne en LED filament i max 10W.

Der er 6 forskellige farver i denne model en prism (klar trasparent), amber, amethyst (lilla skær), emerald (grønligt skær), rubin og guld.

Gemmy serien fås i pendler, gulv og bordlamper.

Gemmey gulvlampen kan passe ind i de fleste hjem og med sit diffuse udtryk og de mange farver at vælge mellem, er det svært ikke at finde en plads til denne smukke gulvlampe.

Kontakt os gerne for mere information på tlf 61652882 eller mail: lamper4u@mail.dk.

gemmy prisma gulvlamper

 

Specifikationer


Farve: Prism, rubin, emerald, amber, gold, amethyst

Stel: hvid lakeret stål

Fatning: E27 1 x 10W 

Højde: 170 cm

Bredde: 42 cm

Materiale Lentiflex og metal

Afbryder monteret på en t

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.