0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Fix udendørs væglampe David Super Light

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
1.243,00 kr

Forventet leveringstid: 3-5 dage
 

Fix væglampe. David Superlight udendørsvæglampe Fix fås i seks forskellige overflade farver varmgalvaniseret eller forkobret stål, malet sort, antrasit, grå eller i rustfritstål. GU10 fatning, så der kan anvendes LED eller halogen spotpærer. 10 års rustgaranti. Opbygning: Kvadratisk fladt armatur med ned


Læs mere...

* Påkrævede felter

1.243,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Fix væglampe.

David Superlight udendørsvæglampe Fix fås i seks forskellige overflade farver varmgalvaniseret eller forkobret stål, malet sort, antrasit, grå eller i rustfritstål. GU10 fatning, så der kan anvendes LED eller halogen spotpærer.

10 års rustgaranti.

Opbygning: Kvadratisk fladt armatur med nedadgående lysvinkel. Enkel montering. Ingen synlige skruer. Materiale: Vægkonsol fremstillet i rustfri stål. . Skærm: Slagfast Polycarbonat. Montering: Tilslutningklemme til 3x4,0mm2 er placeret i vægkonsollen, 2 Kabeltilgange bagud. Klasser: Kapslingsklasse IP33. Isolationsklasse I. Godkendelse: CE-mærke, F-mærke.

Lyset er nedad rettet og med en god LED pærer opnår man en god blændfri kvalitetsbelysning.

 

Specifikationer


Højde 15cm

Bredde 15cm

Dybde 7,5cm.

Fatning GU10 LED 6W / G24D1 10/13W / GX24d2 18W  

Farve: Front i slebet rustfri stål, varmgalvaniseret eller forkobret stål eller alternativt pulverlakeret i hvid, antrasitgrå eller sort struktur og rustfritstål.

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.