0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Elba pullert Psm Lighting

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
5.195,00 kr

Forventet leveringstid: 7-9 dage
 

Elba pullert PSM Lighting. Exklusiv udendørs lampe i rustfristål sammensat med rustfritstål 316 eller belgisk blåsten (Arduino). Lampen fås i tre højder. Lyskilde E27 max 15W, pæren kan skiftes af dig selv. Lyset er diffust.


Læs mere...

* Påkrævede felter

5.195,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Elba pullert PSM Lighting.

Exklusiv udendørs lampe i rustfristål sammensat med rustfritstål 316 eller belgisk blåsten (Arduino).

Lampen fås i tre højder.

Lyskilde E27 max 15W, pæren kan skiftes af dig selv.

Lyset er diffust.

 

Specifikationer


Højde: 60, 80, eller 100 cm

Diameter 10 x 10 cm

Fatning: E27 230V Lyskilde: Max 20w

IP54

Sokkel 15 x 15 cm.

Lampen bliver leveret med montagebeslag til påskruening i beton eller træ eller husk at bestille jordspyd til montering i betonstøbning eller jord.

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.