Gebyrfri betaling
14 dages fortrydelsesret
Kørende lyskonsulent til din foretrukne adresse
Se lamperne i vores store showroom i Hørsholm
Fri fragt på alle ordrer over 495 kr.
Telefontid 9:00-20:00 Ring på 61652882

Dublin G9 60,5 cm malerilampe

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
2.795,00 kr

På lager: Lagerstatus: Forventet levering: 14 dage

Dublin G9 60,5 cm malerilampe.   Dublin G9 60,5 cm er et maleri og spejl belysnings væglampe som bruger en halogenpære som gengiver 100% af alle farver så billedernes farver ser ægte ud. Ved lysdæmpning af denne pære opnås en solnedgangsstemning og et perfekt og jævn lys uden rysten.  Der kan med fordel ... Læs mere om Dublin G9 60,5 cm malerilampe

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper4U.

For Henrik og resten af holdet hos Lamper4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper4U sidder klar til at hjælpe dig.


Kunderne siger
Lamper4u Testimonial

Julian Guldberg

Det er sjældent man møder en forretning hvor de går så meget op i rådgivning som hos Lamper4u.dk. Jeg har før handlet hos andre online lampe forretninger og blev meget positivt overrasket da jeg blev ringet op af en belysningskonsulent. Han spurgte ind til hvor vores pendle skulle hænge. Jeg havde valgt en for kraftig pære (100W) i forhold til pendlen skulle hænge over vores spisebord og skabe stemning. Tak for en god oplevelse.30. juli 2017
Lamper4u Testimonial

Kristian W. Iversen

Jeg købte en stor ordre lamper, som skulle sendes over flere omgange, og da de ikke skulle sættes op med det samme, har kasserne været uåbnet i et stykke tid, indtil de skulle monteres. Jeg har fået noget nær den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet online, og vil varmt anbefale Lamper4u til alle, og handler der gerne igen, næste gang jeg har behov for nye lamper. Fantastisk service og hurtig responstid!10. november 2016

Dublin G9 60,5 cm malerilampe.

 

Dublin G9 60,5 cm er et maleri og spejl belysnings væglampe som bruger en halogenpære som gengiver 100% af alle farver så billedernes farver ser ægte ud.

Ved lysdæmpning af denne pære opnås en solnedgangsstemning og et perfekt og jævn lys uden rysten. 

Der kan med fordel bruges G9 retrofit LED pære, som både kan fås med en ikke dæmpbar og dæmpbar version.

De bedste på markedet gengiver 90% af de farver vi kan se med vores øjne. de kraftigste er 3,5W med en styrke på 300 Lumen.

Farverne er antik messing, antik sølv, power coated sort, satineret messing og poleret messing.

En klassisk galleri lampe, hvor hovedet kan vippes op/ned for at styre lysets retning. 

Dublin G9 60,5 fås også i 50,5 cm bredde med plads til 2 stk. G9 pære

NOTE

Metallet og farverne er håndlavet og behandlet så det må forventes at to lamper ikke er helt ens, men unikke og skal værdsættes, så det er ikke en produktionsfejl når to lamper ikke er 100% ens.  

Kontakt os gerne for mere information på tlf 61652882 eller mail lamper4u@mail.dk.

 


Yderligere information

Lysretning Nej
Størrelse Nej
Specifikationer

Længde 60,5 cm

Dybde 20 cm,

Højde 13 cm

Fatning G9 4 x 28W

Der kan med fordel bruges LED pære.

Materialet er messing

Farverne er antik messing, antik sølv, power coated sort, satineret messing, poleret messing.

IP20

NOTE

Metallet og farverne er håndlavet og behandlet så det må forventes at to lamper ikke er ens, men unikke og skal værdsættes, så det anses ikke for en produktionsfejl når to lamper ikke er 100% ens.


Følg med på Instagram