0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Dublin G9 60,5 cm malerilampe

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
2.795,00 kr

Forventet leveringstid: 3 uger
 

Dublin G9 60,5 cm malerilampe.   Dublin G9 60,5 cm er et maleri og spejl belysnings væglampe som bruger en halogenpære som gengiver 100% af alle farver så billedernes farver ser ægte ud. Ved lysdæmpning af denne pære opnås en solnedgangsstemning og et perfekt og jævn lys uden rysten.  Der kan med fordel bruges G9 retrofit LED pære, som både kan fås med en... Læs mere om Dublin G9 60,5 cm malerilampe.

2.795,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Dublin G9 60,5 cm malerilampe.

 

Dublin G9 60,5 cm er et maleri og spejl belysnings væglampe som bruger en halogenpære som gengiver 100% af alle farver så billedernes farver ser ægte ud.

Ved lysdæmpning af denne pære opnås en solnedgangsstemning og et perfekt og jævn lys uden rysten. 

Der kan med fordel bruges G9 retrofit LED pære, som både kan fås med en ikke dæmpbar og dæmpbar version.

De bedste på markedet gengiver 90% af de farver vi kan se med vores øjne. de kraftigste er 3,5W med en styrke på 300 Lumen.

Farverne er antik messing, antik sølv, power coated sort, satineret messing og poleret messing.

En klassisk galleri lampe, hvor hovedet kan vippes op/ned for at styre lysets retning. 

Dublin G9 60,5 fås også i 50,5 cm bredde med plads til 2 stk. G9 pære

NOTE

Metallet og farverne er håndlavet og behandlet så det må forventes at to lamper ikke er helt ens, men unikke og skal værdsættes, så det er ikke en produktionsfejl når to lamper ikke er 100% ens.  

Kontakt os gerne for mere information på tlf 61652882 eller mail lamper4u@mail.dk.

 

 

Specifikationer


Længde 60,5 cm

Dybde 20 cm,

Højde 13 cm

Fatning G9 4 x 28W

Der kan med fordel bruges LED pære.

Materialet er messing

Farverne er antik messing, antik sølv, power coated sort, sat

 
 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.