0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Drop pullert psm lighting

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
3.595,00 kr

Forventet leveringstid: 7-9 dage
 

lusiv udendørs lamper Max 2X50W 12V udendørs lamper i høj kvalitet Minos pullert fra PSM Lighting Drop pullert exklusiv udendørs pullert. Fås i alu grå Monteres oppefra og ned i betonstøbning, flise eller et stykke træ. Du kan bruge en LED pære og du kan selv skifte den når den går. Ly


Læs mere...

Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


lusiv udendørs lamper Max 2X50W 12V udendørs lamper i høj kvalitet Minos pullert fra PSM Lighting

Drop pullert exklusiv udendørs pullert.

Fås i alu grå

Monteres oppefra og ned i betonstøbning, flise eller et stykke træ.

Du kan bruge en LED pære og du kan selv skifte den når den går.

Lyset er nedadrettet.

 

Specifikationer


Exklusiv udendørs lamper i rustfri stål inkl. transformer Fatning:GU 5,3 12V Farve: alu grå Lyskilde: max 2X50W Højde: 73 cm B x D: 14x10,9 CM IP 44 Leveres med fod til at skrue i beton eller træ.

Exklusiv udendørs lamper i lakeret aluminium og rusfritstål. Farve(r): grå Højde 73 cm Bredde 14 cm Dybde 10,9 cm Fatning:GU 5,3 12V inkl.driver. Lyskilde: max. 2 x 20W (medfølger ikke) Basen er 12 x 12 cm og har 4 skrue huller til fastgørelse af lampen IP33

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.