0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Downlight 6,5 cm

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
188,00 kr

Forventet leveringstid: 3-5 dage
 

Kipbar indbygningsdownlight incl. 20 W koldspejlspærer med 2000 timers levetid . Gode råd: Når man har valgt antal downlights og der skal vælges en transformer , så tager man antal watt x downlight (eks. 20w x 5 downlight = 100 watt) og vælger en transformer der aldrig er under det samlede antal watt med altid størrer. Hvis der ikke skal trækkes ledninger over 2 meter fra transformeren kan man bruge en elektronisk transformer. Skal man trække l... Læs mere om Downlight 6,5 cm.

188,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Kipbar indbygningsdownlight incl. 20 W koldspejlspærer med 2000 timers levetid . Gode råd: Når man har valgt antal downlights og der skal vælges en transformer , så tager man antal watt x downlight (eks. 20w x 5 downlight = 100 watt) og vælger en transformer der aldrig er under det samlede antal watt med altid størrer. Hvis der ikke skal trækkes ledninger over 2 meter fra transformeren kan man bruge en elektronisk transformer. Skal man trække ledninger over de 2 meter skal man bruge en ringkern transformer. Hvis man ønsker mere råd og vejledning se " gode råd " eller kontakt os på 61652882

 

Specifikationer


Materiale: støbt aluminium Fatning GU 4 Lyskilde: coolbeam 12V max. 20W IP20 Farve: hvid-sort-messing-børstet jern-krom-sølvgrå. Hul mål: 60 mm Indbygnings højde 50 mm Ydre diameter 66 mm Bemærk at 3038 lavvolt downlight bliver leveret med påmonteret bagdåse, der opfylder de gældende krav til indbygnings downlights Downlight 6,5 cm incl. 20 / 35w koldspejlspærer. kipbar Belysning max. 35W - 12W

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.