0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Dobbelt Lyskassen væglampe ABC lys

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
3.744,00 kr

Forventet leveringstid: 3 uger
 

En helt enkel badeværelseslampe til placering over spejl. Loftet lyses op samtidig med, at der sendes "spottet" lys ned over vasken. ... Læs mere om Dobbelt Lyskassen væglampe ABC lys.

3.744,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 

Beskrivelse


En helt enkel badeværelseslampe til placering over spejl. Loftet lyses op samtidig med, at der sendes "spottet" lys ned over vasken.

 

Specifikationer


Maksimum 2 x 75 watt E27 230V eller 23 watt sparerpærer HF

Materialer Aluminium

Farve(r) hvid - grafitgrå

Bredde 60 cm

Fås i IP20 eller IP44 version

 
 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.