Gebyrfri betaling
14 dages fortrydelsesret
Kørende lyskonsulent til din foretrukne adresse
Se lamperne i vores store showroom i Hørsholm
Fri fragt på alle ordrer
Telefontid 9:00-20:00 Ring på 61652882

Disco loftlampe Catellani & Smith

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!

Pris: 3.431,00 kr

Special Price 2.744,80 kr

På lager: Lagerstatus: Forventet levering: 3 uger

Disco loftlampe fra Catellani & Smith Disco loftlampe Designet af Enzo Catellani. En loftlampe som skalber reflektionslys i form af sin nedhøngte lyskilde som peger lyset op på loftpladen, som kan fas i fire farver blad guld, blad søl, blad kobber eller en hvid hvor den nedhængte skål men pæren i kan fås i poleret nikkel, mat hvi... Læs mere om Disco loftlampe Catellani & Smith

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper4U.

For Henrik og resten af holdet hos Lamper4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper4U sidder klar til at hjælpe dig.


Kunderne siger
Lamper4u Testimonial

Julian Guldberg

Det er sjældent man møder en forretning hvor de går så meget op i rådgivning som hos Lamper4u.dk. Jeg har før handlet hos andre online lampe forretninger og blev meget positivt overrasket da jeg blev ringet op af en belysningskonsulent. Han spurgte ind til hvor vores pendle skulle hænge. Jeg havde valgt en for kraftig pære (100W) i forhold til pendlen skulle hænge over vores spisebord og skabe stemning. Tak for en god oplevelse.30. juli 2017
Lamper4u Testimonial

Kristian W. Iversen

Jeg købte en stor ordre lamper, som skulle sendes over flere omgange, og da de ikke skulle sættes op med det samme, har kasserne været uåbnet i et stykke tid, indtil de skulle monteres. Jeg har fået noget nær den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet online, og vil varmt anbefale Lamper4u til alle, og handler der gerne igen, næste gang jeg har behov for nye lamper. Fantastisk service og hurtig responstid!10. november 2016

Disco loftlampe fra Catellani & Smith

Disco loftlampe Designet af Enzo Catellani.

En loftlampe som skalber reflektionslys i form af sin nedhøngte lyskilde som peger lyset op på loftpladen, som kan fas i fire farver blad guld, blad søl, blad kobber eller en hvid hvor den nedhængte skål men pæren i kan fås i poleret nikkel, mat hvid eller blank hvid.

Lyset er enklet og blændfrit og lidt afhængig af hvilken overflade man vælger så kan lyset være meget lyst eller mere varm hvid man bruger guld eller kobber versionen. Enzo Catallani ville imiterer solen eller ilden med Disco og få den til at ligne en solnedgang.

Lyskilden er en R7s som når den dæmpes også får det røde varme lys frem i pæren, der kan fås LED retro fit pære men de er desværre ikke helt så gode som den gode gammeldag halogen rør.

Materialet er Alluminium og nikkel.

Diameteren på pladen er Ø 60 cm og højde 24 cm

Disco loftlampen kan sidde mange steder og kan bruges både i privaten og i kontormiljøer. I et lang gang, i stuen, i en entre som en velkomstlampe, det eneste man ikke må, det er at skjule denne dekorative og smukke lampe.


Yderligere information

Lysretning Nej
Størrelse Nej
Specifikationer

Diameter: 17 cm

Dybde: 9 cm

Højde 17 cm

Lyskilde: max 1 x 1W 350mA i (230V LED ingen driver/transformer) og LED kan skiftes

Materale Aluminium, jern og nikkel 

Farver hvid

Kan fås med eller uden lysdæmpbar lysdæmperen er extern og sidder på ledningen.


Følg med på Instagram