0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Cube Light-Point

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
1.495,00 kr

Forventet leveringstid: 1-3 dage
 

CUBE LED UDENDØRS VÆGLAMPE FRA LIGHT-POINT Cube LED er en stilren væglampe der fortrinsvis bruges udendørs, men den kan også benyttes indendørs. Cube væglampen leverer gennem sit stilrene minimalistiske danske design belysning efter up/down princippet. Cube LED skaber en flot skarp linje mellem lys og skygge, der fremhæver kontrasterne, hvilket gør at lyset bliver stilrent, dekorativt og funktionelt. Lyset virker derfor rart at se på, da vores... Læs mere om Cube Light-Point.

Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


CUBE LED UDENDØRS VÆGLAMPE FRA LIGHT-POINT

Cube LED er en stilren væglampe der fortrinsvis bruges udendørs, men den kan også benyttes indendørs. Cube væglampen leverer gennem sit stilrene minimalistiske danske design belysning efter up/down princippet. Cube LED skaber en flot skarp linje mellem lys og skygge, der fremhæver kontrasterne, hvilket gør at lyset bliver stilrent, dekorativt og funktionelt. Lyset virker derfor rart at se på, da vores øjne og hjerne hurtig får afstandsbedømt den væg, som oplyses der hvor Cuben er monteret. Denne væglampe kan ligeledes justeres til at udsende lys på tre forskellige måder. Hvilket gør den ideel til udendørs-arealer, men også indendørs i stuen, en lang gang eller i et kontormiljø.

 

Specifikationer


Modeller

Mini 80 x 80 mm, (her medfølger en integreret LED)

100 x 100 mm, (med G9-fatning)

XL 150 x 150 mm. (med E27 fatning)

Farver

Hvid

Silver

Sort

 
 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.