0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Celine loft væglampe Leucos

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
2.095,00 kr

Forventet leveringstid: 14 dage
 

Celine loft væglampe Leucos Celine væg loftlampe designet af Leucos design lab. Mundblæst hvid satineret glas i to størrelser 25,5x27 cm, 35x33 cm og med en dybde på 10 og 12 cm på den største kan den både sidde på væggen og loftet uden at fylde for meget . Fatninger er en E27 fatning med mulighed for op til


Læs mere...

* Påkrævede felter

2.095,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Celine loft væglampe Leucos

Celine væg loftlampe designet af Leucos design lab.

Mundblæst hvid satineret glas i to størrelser 25,5x27 cm, 35x33 cm og med en dybde på 10 og 12 cm på den største kan den både sidde på væggen og loftet uden at fylde for meget .

Fatninger er en E27 fatning med mulighed for op til 150W så her kan der bruges Halogen, LED eller sparepærer.

Lyset er defust i alle retninger og hvis det ønskes med særdeles høj styrke, det kan anbefales at monterer lysdæmper på for at kunne skabe stemninger.

Lamperne er velegnet i gangareler på væggen eller loftet eller enkelte rum som bruges brugsrum eller opbevaringsrum eller køkkener eller kontormiljøer

 

Specifikationer


Materiale: Glas og metal stel.

Der er to størrelser:

Celine: Bredde 25,5 cm x højde 27 cm, dybde 10 cm, fatning E27 1 x 150W, 2,8 kg

Celine PP 35: bredde 33 cm, højde 35 , dybde 12 cm, fatning E27 1 x 150W, 3,8 kg

IP20

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.