0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Carlota G FL væglampe bover

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
4.695,00 kr

Forventet leveringstid: 14 dage
 

Carlota G FL væglampe Bover. Væglampe med to lyskilder, en LED spot til læsning og en grundbelysning skærm, som kan tændes seperat. Skærmen kan vælges i bomuld eller plisse hvid eller creme.   Læsespotten sidder på en flexarm og lampeskærm armen kan vippes til siderne. Stellet kan få


Læs mere...

* Påkrævede felter

4.695,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Carlota G FL væglampe Bover.

Væglampe med to lyskilder, en LED spot til læsning og en grundbelysning skærm, som kan tændes seperat.

Skærmen kan vælges i bomuld eller plisse hvid eller creme.  

Læsespotten sidder på en flexarm og lampeskærm armen kan vippes til siderne.

Stellet kan fås i krom eller børstet nikkel og der er også en børstet nikkel med mørkt læder på sving armen til skærmen.

 

Specifikationer


Fatning: 1 x Max 60W E27 + 1 x 1W LED

Materiale overflade: Satin Nikkel eller krom.

Dybde 33,5 cm

Højde 34 cm

Spot arm længde 45 cm

Vægroset 17 cm høj x 13 cm bred

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.